Sayfa 255/809 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Haklısınız geçen Ali Caliskan(GM) ın açıklamalarını okurken USD bazlı zirve X 2 bile olabilir gibi hayaller kurduğumu hatırlıyorum.
    Çünkü aslında son yıllarda potansiyelini ikiye katladığını söylemek mümkün. Ama vade ne olur...?
    Ben kısa-orta vadede 2$ seviyelerine rahatlıkla çıkabileceğini düşünüyorum ama tarihi usd bazlı zirve 3,73$'da bulunuyor ve bunun iki katı 7,46$ yani güncel kurla 50TL yapar. Kısa vadede buralara gelmesini beklemek hayalcilik olur fakat şirketin geçirdiği dönüşümü hesap edersek küresel ortam müsaade ederse 3-5 yıl içerisinde olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.

Not: 65M$ bedelli sermaye artırımı mevcut 100M$ yatırım için yapılmış yani toplamda son bilançoya ek 100M$'lık bir yatırım var kimseyi yanıltmak istemem ama bu rakam bile şu anki seviyeleri düşündüğümüzde çok güzel.
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    Ben kısa-orta vadede 2$ seviyelerine rahatlıkla çıkabileceğini düşünüyorum ama tarihi usd bazlı zirve 3,73$'da bulunuyor ve bunun iki katı 7,46$ yani güncel kurla 50TL yapar. Kısa vadede buralara gelmesini beklemek hayalcilik olur fakat şirketin geçirdiği dönüşümü hesap edersek küresel ortam müsaade ederse 3-5 yıl içerisinde olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.

Not: 65M$ bedelli sermaye artırımı mevcut 100M$ yatırım için yapılmış yani toplamda son bilançoya ek 100M$'lık bir yatırım var kimseyi yanıltmak istemem ama bu rakam bile şu anki seviyeleri düşündüğümüzde çok güzel.
    Katılıyorum. Mevcut ülke ve endeks koşullarında, orta vade de 2USD(bugünkü durumla 12-13 TL) gayet tatmin edici.
    Ancak şunu da kabul etmek gerekir ki, yabancı yatırımcı Sabancı ile başbaşa bırakırsa hisseyi o da zor.

3.  Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku

Naptın hocam sen ya öldürdün beni. 1.95 dolarda iyidir, tabi dolarin kalacağı yerin önemide var. Temettüyu arttirsin her yıl ona da fitim. Ytd.

4. Sabahtan beri her fiyattan alıyorlar bilmediğimiz bir şey mi var diye aklıma gelmiyor değil.

5.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Sabahtan beri her fiyattan alıyorlar bilmediğimiz bir şey mi var diye aklıma gelmiyor değil.
    Hocam hoşgeldin.

Hafta başından bu yana olduğu gibi Ak Yatrırım domine ediyor tahtayı.
    Geçen yükselişte Finans' ın yaptığı gibi milyon, milyon satan da olmayınca...
    Yükseliş yönünde kullanacaksa tercihini hacim de eşlik etmeli kanımca.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam hoşgeldin.
    Eyvallah spenc hocam. Yazılanlar , hesaplar bir hayli fazla katkı verenlere teşekkürler.

Şirketin alacağına vereceğine stoğuna gayrimenullerine ona buna baktığımda 9.02 TL gibi bir rakam çıktı. (yeni ABD fabrikaları hariç)

Şu anda ederinde görünüyor.

Yeni fabrikaları ile birlikte bu rakamın İş yatırımın 11-12 TL hedefiyle örtüştüğünü gördüm. Buradaki arkadaşların da 12 TL gibi rakamları öngörmesi ile uyumlu. Ancak oraya ne zaman geleceğini kimse bilemez. 3-4 yılda gelirse elimizdeki hisseler çöp anlamına gelir...

Fakat benim başka endişem var. Ülkemizin borç krizinde dibe vurması ve panik havası.

Bu durumda hiçbir rakam ve hedef tutmaz. O yüzden fazla heyecana kapılmadan temkinli olmalı diyorum ve izlemeye devam ediyorum.

Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Eyvallah spenc hocam. Yazılanlar , hesaplar bir hayli fazla katkı verenlere teşekkürler.

Şirketin alacağına vereceğine stoğuna gayrimenullerine ona buna baktığımda 9.02 TL gibi bir rakam çıktı. (yeni ABD fabrikaları hariç)

Şu anda ederinde görünüyor.

Yeni fabrikaları ile birlikte bu rakamın İş yatırımın 11-12 TL hedefiyle örtüştüğünü gördüm. Buradaki arkadaşların da 12 TL gibi rakamları öngörmesi ile uyumlu. Ancak oraya ne zaman geleceğini kimse bilemez. 3-4 yılda gelirse elimizdeki hisseler çöp anlamına gelir...

Fakat benim başka endişem var. Ülkemizin borç krizinde dibe vurması ve panik havası.

Bu durumda hiçbir rakam ve hedef tutmaz.
    O yüzden fazla heyecana kapılmadan temkinli olmalı diyorum ve izlemeye devam ediyorum.
    En büyük endişe bu haklısınız ve gittiğimiz yol da yol değil maalesef.

Sayfa 255/809 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •