Sayfa 255/917 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Bende onu diyorum hata yaptım demiyor.baskalarinin konuşmalarından şikayetçi oluyor

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    temmuz 2016 da bu hisseyi aldığımda bu hissede kimler neler yaptı neler yazdı size anlatsam buradan aya yol olur şirketin durumu belli, o yüzden sessiz sessiz gitsin nereye gidiyorsa benim için hedef 1 yıl önce de 12-14 arası idi şimdide aynı bazı arkadaşların gülümsediğini biliyorum 1 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle acelem yok.
    bende katılıyorum hisse fiyatı bu degil.. ben yatırımcıyım

3. Sert hareketler var. Son anlar aman omurgalı olmak lazım. Az kaldı

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Şimdi hocam temmuz 2016 da alıp arka arkaya kötü bilanço gelmesine rağmen hissede kaldiysaniz bu sizin hataniz.insanlarin ne dediğini bilmiyorum ama şunu kesinlikle söyleyebilirim bu arkadaşı sakın dinlemeyin çünkü bilançodan anlamıyor.bu arada bu bilanço ile Kütahya porselen deyim.elimde yok sanmayin.sadece 12 14 hedefini neye göre veriyorsun.soyle desen kabul ederim son çeyrek 13 milyon gelse sonra ilk çeyrekte 10 falan gelse desen anlayacağım.su forum sitelerinde bı şey öğrenebilirim diye girmiştim burda çok az insan bı şey biliyor

benim hata yapıp yapmamam tamamen bana kalmış birşey bu sizi neden ilgilendiriyor. Bilanço okumayı emin ol çok iyi biliyorum neden suçlayıcı bir tavır aldınız bilmiyorum. Bilanço öncesinde de tahminimi yapmıştım. 4. çeyrek 2017 bilançosunu da çok iyi tahmin etmiştim. Ancak patron amcanın 30 milyon TL lik reklam giderinin hepsini bu çeyreğe yazacağını tahmin etmemiştim. Ha uyarıda bulunmuşsun bu adamı dinlemeyin diye tabi ki dinlemesinler her koyun kendi bacağından asılır. Benim kimse gibi ufak spekülasyonla 3 kuruş para kazanma derdinde değilim. Firmayla ilgili bildiğim ne varsa pozitif veya negatif burada paylaşmaya çalışıyorum. Ama beni kimse suçlayamaz bu adamı dinlemeyin diye benim yatırım anlayışım seninkiyle aynı olmayabilir. Sadece forumdaki arkadaşlardan birisi neden kimse bişey yazmıyor dediğinde ben zaten uzun yatırımcıyım ne yazayım bildiğim herşeyi yazdım zaten demek için bu yazıyı yazmıştım.

5.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    benim hata yapıp yapmamam tamamen bana kalmış birşey bu sizi neden ilgilendiriyor. Bilanço okumayı emin ol çok iyi biliyorum neden suçlayıcı bir tavır aldınız bilmiyorum. Bilanço öncesinde de tahminimi yapmıştım. 4. çeyrek 2017 bilançosunu da çok iyi tahmin etmiştim. Ancak patron amcanın 30 milyon TL lik reklam giderinin hepsini bu çeyreğe yazacağını tahmin etmemiştim. Ha uyarıda bulunmuşsun bu adamı dinlemeyin diye tabi ki dinlemesinler her koyun kendi bacağından asılır. Benim kimse gibi ufak spekülasyonla 3 kuruş para kazanma derdinde değilim. Firmayla ilgili bildiğim ne varsa pozitif veya negatif burada paylaşmaya çalışıyorum. Ama beni kimse suçlayamaz bu adamı dinlemeyin diye benim yatırım anlayışım seninkiyle aynı olmayabilir. Sadece forumdaki arkadaşlardan birisi neden kimse bişey yazmıyor dediğinde ben zaten uzun yatırımcıyım ne yazayım bildiğim herşeyi yazdım zaten demek için bu yazıyı yazmıştım.
    Özür dilerim yanlış anlamışım sizi

6. Sermaye 40 milyon iken . Yüzde 5 i 2 milyon tl. Dağıttılar. Bunlar sermaye arttışı demek dağıtılan yüzde 5 inde artması. Demektir. Az kaldı

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 255/917 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •