Sayfa 255/981 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Sigara ve Alkollü içecekler çok mantıklı. Hatta hemen yarın açıklasınlar. Yaz sezonu zamlı içsin herkes.
    Not: Tekel Bayilerinin saat 22.00’den sonra alkol satmaları yasak, cezası var. Bence saat sınırı da kalksın. Sabahlara kadar satış serbest olmalı.
    Ne güzel işte 24 saat açık vergi dairesi olsunlar, bütçe açığının kapanmasına katkı yapar.
    Yanlış mı düşünüyorum?

2. daha önce hiç böyle bir belediye başkanlığı seçimine , belediye başkanlığı harici bir anlam yüklenmiş miydi ? o halde problem çok derin ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Karga ile eşleştirmenizin özel bir sebebi var mı?
    kafiyeyi uyduramadım , ne yapayım ,? ayrıca en zeki canlılardan birisi kargadır... ben iş bankasından başka banka ile orta uzun vadede asla çalışmam ... sebeplerinden birisi de güvenik özelliklerinin istediğim üst seviyede olabilmesi... en rijit bankadır bana göre...
    bugüne dek ne benden kestiği herhangi bir masrafa itiraz etmişimdir , ne de kredi kartı aidatına...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4. Kripto da 2.dalış hareketi var. Bakalım bugün nereye dokunduracak.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

5. griptoğyu direkt almaktansa portföye blockchain ETF leri eklemek bana daha mantıklı geliyore...

6. daha önce de bahsetmiştim , aklımda bir banka kurmak fikri var... malı direkt kaynağından temin etmek ve aracısız ihtiyaç sahibine satmak. mis gibi iş... isim olarak önerilerinizi margarinleyebilirseniz makbule geçer...

7. Lutfen dolar topicinde blockhain token vb. Safsatalar.......lutfen

8.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Az önce şöyle bi sms aldım.

Tabi bankayı arayıp bilgi alacağım da, kart geldiğinden beri zarfında duruyor xxx. Nereden kopyalanıyor.
    Var mıdır başına gelen..

Ekleme;
    Müşteri Temsilcisi şunu diyor.
    "Genel olarak koplanma riskine karşı çoğu müşterimize gönderilmiştir."
    Tabi şunu "numaranizin kopyalandigini " kısmını sorunca da papağan misali tekrar ediyor.
    Neyse ilişiği keselim.
    Hiç bir şey olmamışsa bile yine bir şeyler olmuş olabilir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 255/981 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •