Sene basında tl devalüasyon %75 üzerinde. Yazık bu ülkeye. Geleceğimizi çalıyorlar. Bir inat uğruna piyasayla kavga ediyor. Böyle acımaz, cezayı keseler piyasa. Çok üzülüyorum.
Sene basında tl devalüasyon %75 üzerinde. Yazık bu ülkeye. Geleceğimizi çalıyorlar. Bir inat uğruna piyasayla kavga ediyor. Böyle acımaz, cezayı keseler piyasa. Çok üzülüyorum.
Biz önce kendi halimize bakalım. Kozalda neler yaşadık kimsenin umrunda oldu mu, bir Allah'ın kulu bunları haber yaptı mı. Şu anda bile gr altın artıkça arttı hisse yerinde saydı. Bizim halimiz daha beter, ama Allah büyüktür elbette hak yiyeni de hakkı yenileni de bilir ve en hayırlı adalet O'ndan gelir, kulun vereceği cezadan değil O'nun vereceği cezadan korkmak gerekir.
Sayın watcdog, insallah 300 lira olsun hisse. Sorun yok.
25 senedir ticaret yapıyorum.
Vadeli satış ortadan kalktı. Kimse çek, senet, söz almıyor.
Malı olan malını satmıyor. Çünkü yerine koyamıyor. İplikçi nakitle sipariş almadı.
Tedarik zinciri ince buz üzerinde.
Şu halde biz para kazansak ne olacak?
Şu günlerin zararı nasıl çikacak ülkeden.?
Para kazanılır, kaybedilir. Şu günlerde paradan fazlasını kaybediyoruz.
Yoksa herkes kazanca bakar tabi ki.
Yanlış anladınız, ben kazanca değil bu hissede ugradığımız haksızlığa isyan ediyorum. Yanlış bir yatırım yaparsınız zarar da edersiniz bu halde kendime kızar ders çıkarmaya çalışırım, genel ekonomik durum iyi olsun bize de sağlık olsun derim. Oysa bu hissede uğradığımız haksızlığın haddi ve hesabı yok, hatta belki hatırlarsınız önceki tmsf başkanı bile haksızlık yapıldığını kabul etti, kaç yıldır temettü vermedik dedi, çözüm bulacaz dedi ama hepsi hikaye oldu. Hakkaniyetle işler yürümeli ki, zor günlerde gerekirse özveride bulunalım. Haksızlık olunca ve kimse buna müdahale etmiyorsa haksızlığa maruz kalmışsanız artık duygularınız zarar görüyor. Şimdi deseler şuna buna yardım için bağış yapalım ey millet benim cevabım kardeşim benden rızam olmadan ve bence kanunada aykırı olarak zaten bağış yaptınız şirket yoluyla, buna sayın, ben artık yapmam derim. Haksız mıyım?
Yapılan haksızlıklar… gerçekten insana kötü laflar söyletebiliyor…kozal’da ciddi bir mağduriyet vardır yazıktır günahtır.O dava pekala 3 ay sonrasına atılabilecek iken tam bir yıl sonraya attılar korku net para iç edilecek yardım film vs derken…
Bu hissede yapılanlar yenilir yutulur değil
yapmaları gereken atp ve ipek holding elindeki kozal hisselerini satmak kozal hisse satışı fetöcülerin şirketle bağını koparır. Satıştan elde edilen gelir yine kayyum yönetimindeki atp ve ipek holding de kalacağı için fetöye giden bir para da olmaz ama en azından kozal temizlenir. Artık piyasa koşullarına göre yönetilir. Satışa gerekçe de hazır:satıştan elde edilen gelirle şirketlerin asıl iştigal alanı çerçevesinde yatırımlar yapacaz ekonomiye değer kazandıracaz. Basit birşeyi bile çözmekten acizler, yazık. Eskiden hisseler satılırsa yabancıya satılsın onlar daha kurumsallar yerliye güven olmuyor diyordum ondan da vaz geçtim yeterki şu kayyum yönetiminden kurtulsun.
Haklısınız kayyumdan kurtulsa bile yetecek şirket ama hiç bir emare yok ne yazık ki
Sondajlardan bir haber yok mu? 6 ay geçmiş, raporlayamadılar mı hala... Bu arada o 10 milyarlık altının değeri artık 15 milyar lira falan... KOZAL'da en iyi rezerv henüz çıkartılmamış rezervdir.
Koza Altın'ın 240 adet arama ruhsatı bulunduğunu, 38 noktada sondaj çalışmalarının sürdüğünü bildiren Gülal, "Kütahya, Çanakkale, Söğüt, Karadeniz ve bu bölgede sondajlarımız var. Bunlardan da olumlu neticeler alıyoruz. Bunların da raporlanmasının ardından yeni müjdelerle beraber halkımızın karşısına çıkmayı ümit ediyoruz." dedi.
Gülal, Mollakara'da buldukları 20 ton altının piyasa değerinin 10 milyar liranın üstünde olduğunu belirterek, "Buraya yapacağımız yatırım 1,5 milyar lira. 2023'ten itibaren yaptığımız yatırımın geri dönüşünü sağlamış olacağız. 6 yıl içinde de 20 ton altını ekonomiye kazandırmış olacağız." diye konuştu.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/koz...eniyor/2272055
Yer İmleri