Sayfa 257/380 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 3034 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. 16.07.2024 - 10.12.2024

2. 2 Ocak itibari ile Yıldız Pazar olmuşuz hayırlı olsun

3.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku

sn.yörük
    ne demek istiyorsunuz.açıklayabilirmisiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    2 Ocak itibari ile Yıldız Pazar olmuşuz hayırlı olsun
    Bir üst lige çıkmışíz..=) itibarimiz arttı..ilerde beklentilerimiz peyder pey gerçekleşmeye başladığında çok daha iyi yerlere geleceğiz..2024 yılının ATATP nin olacağını düşünüyorum...nasıl ki geçen yıl gesanin yılı oldu ve en çok o konuşuldu ise ,önümüzdeki yıl da ATATP aynı konuma gelecegini tahmin ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bir üst lige çıkmışíz..=) itibarimiz arttı..ilerde beklentilerimiz peyder pey gerçekleşmeye başladığında çok daha iyi yerlere geleceğiz..2024 yılının ATATP nin olacağını düşünüyorum...nasıl ki geçen yıl gesanin yılı oldu ve en çok o konuşuldu ise ,önümüzdeki yıl da ATATP aynı konuma gelecegini tahmin ediyorum..
    İnşallah sayın keko, aynı hareketleri sergilemesi için temel analiz yönünden hikayesi fazla, 2024 bizim yılımız olsun

6. Arkadaşlar, Yıldız Pazar'a gireceğimizi nereden görüyorsunuz? SPK'nin sitesine baktığımda en son 11 Aralık tarihli açıklamayı görüyorum. Yeni bülten henüz twitter sayfasında da yok . Rica etsem link paylaşabilir misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Yıldız Pazar'a gireceğimizi nereden görüyorsunuz? SPK'nin sitesine baktığımda en son 11 Aralık tarihli açıklamayı görüyorum. Yeni bülten henüz twitter sayfasında da yok . Rica etsem link paylaşabilir misiniz?
    Siteye ekleme yapamıyorum bir türlü ama saat 18:44 te Bıst duyurusu mevcut

8.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Siteye ekleme yapamıyorum bir türlü ama saat 18:44 te Bıst duyurusu mevcut
    Çok teşekkürler, elimdeki 4 hissenin 3 tanesi ana pazarda idi hepsi de yıldız pazara yükselmiş.
    Atatp özelinde bence çok olumlu haber, yıldız pazar hisseye olası yabancı girişi ihtimalini de arttırır bence

Sayfa 257/380 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •