Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sağlık Bakanı : Koca: İl Sağlık Yöneticilerimizle salgın sürecini değerlendirdik. İstanbul'da vaka sayılarında yaklaşık %20 düşüş oldu. Polikliniklerde ve yatan hasta sayısında da düşüş var. Ancak yoğun bakım yükü devam ediyor. Kısıtlamalara uyum hissedilmeye başlandı. Birlikte başaracağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vebitcoin de faaliyetlerini durdurma karari almis!![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kafalar karışık milyardı eski para tirilyon du dolardı şuydu buydu.
Basit matematik yapalım.
Etik olmadığı malum da ,şu giden ticaret bakanı hesabını yapalım, birimleri unutun.
Şimdi ne idi 9 milyonluk malı 150 tl den almış.
9 birim ve 1.5 birim. KAT SAYI 6
peki bu malın bir değeri var demi. oda 100
Kat sayı olur 9. Yani 3 birim kazık atmışlar. SONUÇ 3 MİLYON. Cambaza bakıyoruz.
Peki 128 birimlik kayıpta
Biz bu gün 2 birimi konuşur olduk.
Aradaki fark 126 birim.
Burada ki birim milyar ve dolar cinsinden.
126x8 =1008 milyar tele, yani 1008 den sonra 9 sıfır.1.008.000.000.000
ESKİ PARA :Koy 6 tane sıfır daha
1.008.000.000.000.000.000
ŞİMDİ BUNUN KAÇ LİRA OLDUĞUNU YAZANIN YILDIZINA BASACAĞIM.
Geçen trol sayfasına düştüm, Maltepe belediyesi halk TV ye 113 bin lira reklam vermiş. Onu yazıyorlardı.
Yer İmleri