Sayfa 258/1006 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Viop LVIII

1. AKBNK ve GARAN alıp YKBNK baskılıyor bence. Milleti birbirine kırdıracak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Savaş uçağı dustu haberinin linkini atabilir misin?
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dün vadelide 7 bin kusür short açan hsbc, bu sabah rapor yayınlıyor ve ykbnk downgrade ediyor, al"dan tut"a çekmiş.. fitch rapor yayınlamış, neymiş efendim bankalar regülasyon-devlet müdahale ihtimali yüzünden sıkıntılı olabilirmiş.. hsbc london TL için rapor yayınlamış, seçim sonrası muhakkak ki kur yükselecekmiş.. ayrıca akşamki moodys kararının insider bilgisi çoktan sızmıştır birilerine

neyse ki, iyi haberler de var- yemen bir amerikan savaş uçağını düşürmüş
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Afiyet olsun, bende bi karışık ızgara parasını denkleştürdüm, hergün yımırtalı pide yemekten yımırta çıkartacam diye korkmaya başladıydım
    Ooo sana da dayı, karışık ızgara,on numara
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8890 vermemiş sildim. Malum öğretmenim, şimdi bizde not zamanı. Haylaz-zayıf öğrencilere düşük not verdim. Moody’s de haylaz bir öğrenci gibi olan ülkemi benzer değerlendirir kanaatindeyim. Ödevler hep eksik

5. Haftaya RTE raconu keser ve TBMM açılınca da yasayı meclisten geçirirler...
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak

https://t24.com.tr/haber/ssk-ve-bag-...nulaak,1147043
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Afiyet olsun, bende bi karışık ızgara parasını denkleştürdüm, hergün yımırtalı pide yemekten yımırta çıkartacam diye korkmaya başladıydım
    Hahaha. ))

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Haftaya RTE raconu keser ve TBMM açılınca da yasayı meclisten geçirirler...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umarım. Çok uzadı çünkü.. Millet bu sefer cidden isyanda.
    Bakalım Reis raconu ne kesecek...Seçim öncesi siyaset konusunda Ordinaryus Prof tur

8. EFEKIZ Nermin Seçkin ��������������
    @NerminSekin1
    ·
    5sn
    Maliye Bakanı Şimşek:
    Başta fenomenler olmak üzere, Instagram, Twitch, TikTok ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarından gelir elde edip, bu gelirleri beyan etmeyenler hakkında çalışma başlatmış!

hesapta gelir elde eden var mı?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 258/1006 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •