Sayfa 258/808 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. ikinci seans an itibarıyla işlem yok. işlem rekorunu (işlemsizlik) kırdık.vayyy beee

2. Kim ne derse desin burası benim ana pozisyonum olsa 5,45 ortalama ile tahtada duran 63 K malı ben olsam çizerdim.

3. kazın ayağı öyle değil işte benim ana pozisyonumun bu olduğunu daha önce söylemiştim. ama diğer tahtalardaki zikzaklardan aldığım parayı buraya koyarak ulastığım bir pozisyon bu. şimdi buradaki 300 binlik malı alsam arkası kesilmeyecekki bu malın. tecrube ile sabit ))) cunkü ruzgara karsı işemek pek iyi sonuc doğurmuyor, elimdeki mal artık tahtada (hop diye) satılabilecek seviyeyi coktan astığı için daha fazla yuklenmeninde alemi yok. (en azından bu sartlar içinde)

4. bugun butun cimentolarda bir enerji var bakalım bursa ya sirayet edecekmi?

5. Ben sizi çok iyi anlıyorum.Ama o malı yine de çizerdim.Çizmem doğru olmayabilir.Uyuzluğuna çizerdim yine çizerdim.

Şu gün 5,15 fiyat gerçekten şaka gibi.Manipülasyon düpe düz.Yapay piyasa oluşturmak.

6. sn lunar
    farklı dusunmuyoruz. dusuncelerimiz aynı yönde ama işte son 20 bin lottan sonra tahtada hala 65 bincik var ))) bu oyuna comak sokmak için deutche ve citi uzerinden (bir kısmınıda fonlara devrettiği) cevirdiği lotlara (kabaca 1 milyoncuk ))) ) talip olmak gerekli. yoksa aldığınız malı bağırta bağırta geri alır sizden hemde % 10 gibi asağıdan ))

7. Olur mu Sayın Beşiktaşk kendisi gayet yatırımcı dostu duayen bir insandır hiç yapar mı öyle şeyler.

8. Şu patronun o kadar büyük servetine rağmen küçük yatırımcının elindeki üç, beş lotu almak için kendisini düşürmüş olduğu aciz halini görünce acımaya başladım. Sen böyle yaptıkça ben elimdeki lotlara daha sıkı sarılıyorum hani bir söz vardır ne kadar çok çırpınırsan, o kadar çok batarsın

YTD

Sayfa 258/808 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •