Sayfa 259/725 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1 senedir olumlu hiçbir gelişmeyi doğru düzgün fiyatlanmamasının, son 2 ayda 7,3 milyon lotu niye gömdüklerinin cevabını ara tara bulamamıştık. Meğer Şenol Güneş takımın başında diyeymiş, bilgi hazinesi bu forum [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir..

2. Şenol hoca hazır takımlara konuyormuş öncekilerin ekmeğini yiyormuş. Daha önce hazıra kondu da ne yaptı biliyor mu bunu yazan arkadaş ta Şenol hocaya sallıyor ilk şampiyonluğunu Beşiktaş ta yaşadı. Yüz yıllık Beşiktaş klübünde üst üste iki kez şampiyon yapan ilk teknik direktör. Türkiye genelinde üst üste iki kez şampiyon yapan 4 teknik direktör var. Daha yazacak çok şey varda mevzu Şenol hoca değil fazla uzatmayalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. burada kimseyi suçlamaya gerek yok.karamsar olmayada gerek yok.. bende dahil şampiyonluk kaçtı karamsarlıgı ile başakşehir yenilgisinden sonra portfömyüm deki bjkaş hisselerinin yarısıını sattım.. ancak iki üç gündür şampiyonluga oynayan 3 takımın kalan 8 maç fikstürü detaylı bir şekilde incelemeye çalıştım bütün avantajlar beşiktaştan yana görüyorum..bu kendi görüşümdür..ytd.

4. Xspor'u Fener/ Bjkas ile basıp tepkide Gsray'ı alan yamyamlık...

69/68/67 teki alışları bugün saat kaçta sileceksin diye iddiaya girdik ahaliyle...Mahçup etme beni

5. Benim yazmamı mı bekliyordun pala? Ben de seni seviyorum

6.  Alıntı Originally Posted by ilkayy78 Yazıyı Oku
    Bir yanilsama var, senol günes, onun calistirdigi her takim hazir haldeydi, elini tasin altina koyup da yeniden yada kısmen bir takım hiç yaratmamıştır, hep kendinden önceki hocaların kaymağını yemiştir ve o geldiğinde en ufak pozitif etkiyi de Şenol Güneş sahiplenmiştir.....kimse görmüyorum bunları.....bir hale etkisi var......bu yıl geçen yıl açık ara farklı olması lazımdı ve hep zora soktu....ne olursa olsun aynı nakarat.....6 ye gel Kiev'den, 5 ye gel Münih'ten, eleştiri yerine, ceza yerine, şerefli yenilgi( eski alışkanlıklar) gibi görünmeye başladı.....Haksızlıkta etmek istemiyorum....Suçlamakta istemiyorum ama şans faktörü biryere kadar...
    (Şenol Güneş kovulduğunda arkasında kalacak gerçek enkaza sadece bakmak yeterli)
    Ben sadece fikrimi söyledim, bir hale etkisi olduğu kanısındayım, yagni gelen başarılar Şenol Güneş'i insanların bakış açılarını değiştirdi ve gerçekler bile şu anda bunu değiştiremiyor( eldeki kadro bana göre ligin en iyisi ama Büyük Şenol Güneş) ... neyse kimseye hele hissede olsak bile hissenin düştüğünden değil bu sadece benim görüşüm olduğundan ve fikirlerim beni bağlarŞenol güneşi alsak yerine de herkes istediği bir hocayı getirse sizce bjk dahası iyi yoksa kötü olurdu....sadece akıl yürütmek istiyorum..,,belki çoğunuz daha kötü diyecektir....öyleyse alın Şenol hocanızı....,
    Not:Matematiksel olarak şampiyonluk şansı azımsanmayacak kadar var ama inanan kaç kişi ve neden....Fikoya inanan Şenol hocaya inanandan daha fazla sanırım.....

7. Tüpçü bizi satıp Doğan holdingi aldı

8. Buna göre; Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve bağımsız spor federasyonlarına tescil edilmiş olan ve Türkiye'de faaliyette bulunan spor kulüpleri ve sportif alanda faaliyette bulunan sermaye şirketleri tarafından sporculara ödenen ücretlerden tevkif edilerek ilgili vergi dairesine kanuni süresinde beyan edilen ve ödenen gelir vergisi tutarlarının tamamı, kulüplere ret ve iade edilecek.

Özel hesaba aktarılan bu tutarlar; sporcu, çalıştırıcılar ve diğer spor elemanlarının, sportif faaliyetlerine ilişkin iaşe, ibate, seyahat, sağlık, eğitim-öğretim harcamaları ile amatör spor dallarına ilişkin hazırlık kampları, müsabaka, malzeme ve ekipman, federasyon vize, lisans, tescil ve katılım harcamalarında kullanılacak.

Özel hesaptan amaç dışı kullanıldığı tespit edilen tutarlar için amaç dışı kullanılan döneme gelir (stopaj) vergisi tarhiyatı yapılarak vergi cezası kesilecek.

Sayfa 259/725 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •