İyi partiye oy verenleri fena keklemişerSiyasette çok garip şeyler oluyor farkındamısınız.Dün bir şeyi savunanlar bugün aynı şey başlarına geldiğinde kıyamet kopuyor. Örnek vereyim. daha düne kadar Meral akşener MHP yi ele geçirmek için kurultay diye bastırdı. Bahçeli oyunu gördü izin vermedi.Bugün aynı mevzu CHP de yaşanıyor. İnce kurultay diyor Kemal olmaz daha vakti var diyor.Sert bir şekilde eleştiriyor. İkinci örnek: İYİ ciler başta olmak üzere MHP ye hükümete desteğinden dolayı stepme, don lastiği teker lastiği gibi kavramlarla eleştirirken bugün İYİ parti genel başkan yardımcısı çıkıp MHP yi boşverin adam lazımsa destek lazımsa biz de varız yeter ki isteyin diyor. Şimdi İYİ seçmeni olsam bu sözlere karşılık küfür savururum ne yani ben seni Erdoğan karşıtlığından dolayı oy veriyorum seçiyorum sen şimdi ERdoğana yalakalık yapıyorsun. Bu seçim de çok şeyler öğrendik.Kazanalar kaybedenler bakalımiş nereye varacak. İnce CHP nin başına geçebilecek mi? İyi parti dağılıp yok mu olacak. Meral abıla zaten kayıplarda Hanım Ağa esip gürlüyordu. Şimdi evde yemek bulaşık derdinde mi?Kazanan bence İNCE oldu. Yeni yüz yeni çehre, Kemal den kurtulmak istiyorlar bakalım hükümet buna izin verecek mi? Diren Kemal Abi yanınızdayız hehehehe Valla Kemal de olmasa siyaset çekilecek gibi değil. Bir gün TV ye çıkmasa hastamı bişi mi oldu merak ediyorum .
Yer İmleri