Sayfa 259/1001 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,168
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Bear abi

USd varant endekslerini çıkarmadılar şubat ayı bugun oldu hala yok.Çok enteresan

Yani ocak ayı varantları var ama şubat veya sonrası için varant çıkmadı piyasaya
    kotasyon vermek istemediklerinden yeni Varant ensturumanlarını açmamışlardır belki bilmiyorum.
    varantları şimdiye kadar hiç takip etmedim, merak edip işlemde yapmadım.
    aynı işi Kotasyoncu olup Prim alabilebileceğim (2018 deki gibi batabileceğim) opsiyon kısmında yapmayı tercih ediyorum.

opsiyonda prim ödeyip Varant gibi poz. alabildiğin gibi istersen SATIŞ yaparak Prim de alabilirsin ancak terse kalma durumunda RİSK sınırsızdır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kotasyon vermek istemediklerinden yeni Varant ensturumanlarını açmamışlardır belki bilmiyorum.
    aynı işi Kotasyoncu olup Prim alabilebileceğim (2018 deki gibi batabileceğim) opsiyon kısmında yapmayı tercih ediyorum.

opsiyonda prim ödeyip Varant gibi poz. alabildiğin gibi istersen SATIŞ yaparak Prim de alabilirsin ancak terse kalma durumunda RİSK sınırsızdır.
    yok almada zaten tersi pis iyikida almmaışsın.

Bende merakımdan sordum.

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Tarlaya karasaban önünde öküzü sürer kışlık erzagini çıkarırdın[emoji6]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bize öküz yaramıyor

4.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Dow'da son zamanlardaki günlük barlar oldukça ilginç...

sayın Karatay
    verileriniz hatalı kontrol edin isterseniz...
    https://www.resimupload.org/r/8Fx92
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın Karatay
    verileriniz hatalı kontrol edin isterseniz...
    Sayın Dalgacı,

Matriksten bakmadım..
    https://www.ig.com/uk/welcome-page
    adresinden alındı grafik...

6. Vay be dow dipten 900 puan tepmis. 600 puan civari arti kapamis

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

2012 -2017 epeyce bir süre işlem yaptım bu piyasada. Varantin en güzel tarafı riskin aldığın meblağ kadarla sınırlı. Kayıp sınırlı ama kazanç doğru yönü tutturduysan sınırsız. Viopta opsiyonda olduğu gibi batma büyük kaybetme riskin yok.

Dolar 8.5 civarında 0.40 olan varantlar 17.800 olduğu aksam 14.00 civarını gördü.

Aracı kurumumda hesabı olan bir viopcu aksam hesabinda 1 milyonla gitmis sabah 1 milyon eksi ile güne başlamış. Böyle şoklar asla yaşamazsınız...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8. Tuzak mı? Düşeni kırmış görünüyor. ABC üçgeni mi? ADE flaması mı? Bunu yakında anlarız.

1. Bir kaç gündür piyasaya para girmiyor. Bir arkadaş seans kapanışlarında yayınlıyor. Pasta kötü yani.
    2. Vadeli pastada çok iyi sayılmaz. Karşı bacaklar yoksa tabi. Viopta 2100-2300 tamamlandı sayıyorum.
    3. Bilançolar gelmeden genelde bir bilanço satışı olur. Sonra bilançolara bakarak hisse seçerler. Sonra işler iyiyse genele yayılan ve beklentilere göre hisseler alınır.
    4. Haber tekniği bozar. Daha doğrusu haberi tekniğe göre gönderirler.

Bakalım pala neyler!

El temiz rahat yazıyoruz. Bakacağız ve aksiyon alacağız. İyi tatiller.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 259/1001 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •