Sayfa 259/903 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Patronun aleni yalanını bile söyleme diyecek kadar patroncu olma hostad

2. Yılın finalini iyi yap Gesan 265 fiyat belirledim sana. Şu anda 240

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hostad güya okumuyordu engellemisti. Hangi egolu hostad övgüyü sevmez veya elestiriden nefret etmez. Patrona sovuyoruz bu atliyor. Al işte sonra alan herkesin eline verdiler ben dahil. Sen konuşma lafını ettiğin için sana hostad dedik. Forumun sahibesi gibi davranma
    sen eline verildiğini düşünüyorsan neden buradasın..bak kwon çok net konuştu...dürüstçe gitti..lafı fazla uzatmadan çekip gitti..sen neden bu kadar uzatıyorsun ki...son iki aydır senin sersenişlerinle milletin morali bozuluyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Patronun aleni yalanını bile söyleme diyecek kadar patroncu olma hostad
    ben patroncu değilim...gesancıyım...sektöre ve gesana güveniyorum...ben bir efsaneyi yaşamak istiyorum...senin hayallerinin bile ulaşamadığı şeyleri ben yaşamak istiyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen eline verildiğini düşünüyorsan neden buradasın..bak kwon çok net konuştu...dürüstçe gitti..lafı fazla uzatmadan çekip gitti..sen neden bu kadar uzatıyorsun ki...son iki aydır senin sersenişlerinle milletin morali bozuluyor...
    He keko he. Kap atıp ele veren de benim

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    keko bunlar kazanamamanın verdığı hüznu yaşayıp tesellı olmaya çalışan gruptan,,hısse 20 tl den 300 ü gordu hısseyı on kat gıttıkten sonra fark eden bır guruh var ben on kat para kazanmışım zaten,, yuzde beş kaybetsem ne olur..şimdiye kadar doğru buluyordum hareketlerı ve patronu eleştırmıyordum son hareketlerden sonra kanaatım değişti ve tümüyle vedalaştım adam bunu bıle anlamktan acız..inananlar elbette devam eder..herkese saygılar ,selamlar..bazıları harıç onlar kendını bılıyor..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben patroncu değilim...gesancıyım...sektöre ve gesana güveniyorum...ben bir efsaneyi yaşamak istiyorum...senin hayallerinin bile ulaşamadığı şeyleri ben yaşamak istiyorum....
    İstediğini yaşa. Benim için sorun yok. Hatta İnşallah çünkü ben de 280den aldığım son hisseleri karla vermek istiyorum. Ama patronu elestirme, gördüğün adilikleri yazma demiyorum sana. Sen de bana deme diye rica ettim. Değilse hissseden ekmek yedik mi yedik şükürler olsun ama bu yapılan adilikleri soylememe engel değil. Sen de engelleme. Sen ne yaparsan yap istediğin cscafli cümleleri kur inan hiç sorun değil. Ama düşüşün sebebi ben değilim,çıkışın da sebebi sen olmucaksin. Yeni arz hisseyi tutma şansını yapan herkes kazanıyor ,şu ana kadar olay bu

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    İstediğini yaşa. Benim için sorun yok. Hatta İnşallah çünkü ben de 280den aldığım son hisseleri karla vermek istiyorum. Ama patronu elestirme, gördüğün adilikleri yazma demiyorum sana. Sen de bana deme diye rica ettim. Değilse hissseden ekmek yedik mi yedik şükürler olsun ama bu yapılan adilikleri soylememe engel değil. Sen de engelleme. Sen ne yaparsan yap istediğin cscafli cümleleri kur inan hiç sorun değil. Ama düşüşün sebebi ben değilim,çıkışın da sebebi sen olmucaksin. Yeni arz hisseyi tutma şansını yapan herkes kazanıyor ,şu ana kadar olay bu
    adilikleri söylüyorsan söyle beni ilgilendirmez ama hep adiliklerini yazarak insanların moralini de bozma...bak ne güzel en çok bu hissede kazandım diyorsun...bari arada bir şükret ve bunu da burada belirt...sürekli moral bozucu şeyler yazdığın zaman insanların zararla satmasına neden olabilirsin...

Sayfa 259/903 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •