Sayfa 259/274 İlkİlk ... 159209249257258259260261269 ... SonSon
Arama sonucu : 2191 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,104
    Bak reizin hünkarın canlandı birden ..suyun içi soğuk duş etkisi yaptı

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Birikim sepetimizde son durum.
    Malüm 2 sepetle dolaşıyorum
    Her cuma günü olduğu gibi bu cuma günü de düzenli birikime ve eklemeye devam.

Damlaya damlaya göl olur sanal sepetimizde son durum

Altıns1 : 0
    Dolar : 816
    Dmlkt : 9913
    Thyao : 15
    Viob : 34140

İyi tatiller...
    Her cuma günü olduğu gibi bu cuma günü de düzenli birikime ve eklemeye devam.

Damlaya damlaya göl olur sanal sepetimizde son durum

Altıns1 : 0
    Dolar : 851
    Dmlkt : 10145
    Thyao : 20
    Viob : 35750

İyi tatiller...
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,104
    Tamamdır Ayasofya senin dozlarına güvenelim o zaman

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ben genel bi bilgi verdim Ayasofya öyle her önüne gelen attar tavsiyesiyle kullanılması yanlış babında
    Fitoterapi denilen bir şey var elbette inkar edilmez
    Kullanırken Hassas davranmak lazım böbrek sağlığı açısından
    Ona dikkat çektim
    Benim kitabım var. Ben aile hekimlerinin cebimden çıkartırım. Bir örnek vereyim yeğenim aile hekimine gidiyor grip teşhisi koyuyor. Kardeşim aradı anlattı ishal dedi. Kaç kez WC ye gidiyor ve şekli ne dedim. Çok ve yeşil dedi. Halk tabiriyle kanlı ishal. İki ilaç aldırdım iyileşti. Bende tıbben öldürücü bir bakteri var. Hala da var. Üstelik bu bakteri hastane ortamında üremiş. Klebsiella pnömoni bakterinin adı. Tıbben iki ilaç var alabileceğim biri 2,5 günde böbreğime hasar verdi zehirledi. Hala o hasar devam ediyor. Bu bakteri sırtımdan çıkan bir kemik parçası ameliyatta kalmış onda vardı. Enfeksiyon yaptı beş kez ameliyat oldum o sebeple. Geçmedi. En son ölümü göze aldım zaten ölecektim. O kekik yağı ile klebsiella pnömoniyi öldürdüm ama sırtımdaki enflasyonu. Prostat da var o mikrop oraya müdahale edemiyorum makatta kekik yağı veriyorum. Tüm bunları bilimsel yayınlara bakarak Dr un bilgisinde yapıyorum. Sırtımdan verdiğim kekik yağı hariç. Ama kekik yağının klebsiella pnömoniye karşı etkisi bilimsel yayında buldum. Kekik yağı demek carvacrol demek. Tüm dünyada ki bilimsel yayınları taradım kurtulmak için. Hala da devam ediyorum. Prostat kanlı bir organ değil oraya tüm antibiyotikler nüfus edemiyor. Prostatit org diye site var. Oku bir tane iyileşen var mı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,104
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Saf kekik yağını kaşıkla içersen ölürsün.
    Bak ben burdan yola çıktım devam ettim dikkat çektim ..yazdıklarım bu doğrultuda
    sen işin doğrusunu biliyor olabilirsin eğitimini almış olabilirsin .. seninle ilgisi yok

var burda bizim yeni açan bi attar ..adam memurluktan emekli oldu şimdi millete reçete veriyor
    kasteddiğim budur

6. Ben ilk aldıgımda, alerji varmı diye koluma minik damlattım,sıkıntı olmadı, sonra iki damla suyla açarak içtim, ilk içtiğimde ğittim geldim, sonra on ğün kullandım, artık içerde naptı bilemiyorum ama iyi geldi,
    Şimdi evde sıcak suya damlatıyorum,oh mis evin içi,

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bak ben burdan yola çıktım devam ettim dikkat çektim ..yazdıklarım bu doğrultuda
    sen işin doğrusunu biliyor olabilirsin eğitimini almış olabilirsin .. seninle ilgisi yok

var burda bizim yeni açan bi attar ..adam memurluktan emekli oldu şimdi millete reçete veriyor
    kasteddiğim budur
    Haklısın abi. Ben sağlık kısmında şaka yapmam. Kendimi prostatit enfeksiyonu icjn insanlık için feda etmeye hazırım. Sürekli Dr bilgisi dahilinde denemeler yapıyorum benim ki imkansız gibi. Ama makattan fitil şeklinde Çin'de %70 oranında başarıyor bilimsel olarak gördüm. Kekik yağı ve zeytinyağı karışımını makattan bile veriyorum çaresiz olduğum için. Hele sırtımdan baya yüksek miktarda verdim 1-2 CC. Bakteriyi öldürdü ama bir de bana sor bir kaşıntı yaptı sabaha kadar çıldırdım. Ben kekik yağı etkisini laboratuar ortamında denedim.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim kitabım var. Ben aile hekimlerinin cebimden çıkartırım. Bir örnek vereyim yeğenim aile hekimine gidiyor grip teşhisi koyuyor. Kardeşim aradı anlattı ishal dedi. Kaç kez WC ye gidiyor ve şekli ne dedim. Çok ve yeşil dedi. Halk tabiriyle kanlı ishal. İki ilaç aldırdım iyileşti. Bende tıbben öldürücü bir bakteri var. Hala da var. Üstelik bu bakteri hastane ortamında üremiş. Klebsiella pnömoni bakterinin adı. Tıbben iki ilaç var alabileceğim biri 2,5 günde böbreğime hasar verdi zehirledi. Hala o hasar devam ediyor. Bu bakteri sırtımdan çıkan bir kemik parçası ameliyatta kalmış onda vardı. Enfeksiyon yaptı beş kez ameliyat oldum o sebeple. Geçmedi. En son ölümü göze aldım zaten ölecektim. O kekik yağı ile klebsiella pnömoniyi öldürdüm ama sırtımdaki enflasyonu. Prostat da var o mikrop oraya müdahale edemiyorum makatta kekik yağı veriyorum. Tüm bunları bilimsel yayınlara bakarak Dr un bilgisinde yapıyorum. Sırtımdan verdiğim kekik yağı hariç. Ama kekik yağının klebsiella pnömoniye karşı etkisi bilimsel yayında buldum. Kekik yağı demek carvacrol demek. Tüm dünyada ki bilimsel yayınları taradım kurtulmak için. Hala da devam ediyorum. Prostat kanlı bir organ değil oraya tüm antibiyotikler nüfus edemiyor. Prostatit org diye site var. Oku bir tane iyileşen var mı.
    Salih abi, insan kendinin doktor ru olmak zorunda, bence, değilmi?

Sayfa 259/274 İlkİlk ... 159209249257258259260261269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •