Sayfa 258/276 İlkİlk ... 158208248256257258259260268 ... SonSon
Arama sonucu : 2208 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Saf kekik yağını kaşıkla içersen ölürsün.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Saf kekik yağını kaşıkla içersen ölürsün.
    Attardan alınıp kulaktan dolma bilgilerle kullanılan bitkiler vs lerde esasında doğru dozda alınmazsa yüksek doz ilaç etkisi yapar ..faydadan çok zarar verir
    Biliyosun attarda satılanlar aynı zamanda birçok ilacın da hammaddesi
    Grip dediğin ilaçla bir hafta ilaçsız yedigünde geçer ,,gerçi şimdi griplerde mutasyonlu 15gün 1 ayı buluyor
    Öyle yorgan döşek olmadıktan sonra ne aktara ne de ilaca hemen sarılmamak lazım
    En güzeli bol meyve sebze iyi ve doğru beslenme.. yani bağışıklığı güçlendirme işin özü burda
    Vücut onu hallediyor
    15 gün önce bende yakalandım yeni geçti ..ne ilaç nede attar kendi kendine iyileşti

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,112
    Farmakolojide miligramlarla hesap kitap yapılıp kullanılanları göz kararı çorba kaşığıyla veya attar tavsiyesi reçeteyle kullanmakta çok doğru değil

ölmezsende en iyi ihtimalle böbreklere zarar veririsin

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,112
    neyse.. üstad reyiz bugün ne olur söyle bakalım ona göre güzargah çizelim

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Attardan alınıp kulaktan dolma bilgilerle kullanılan bitkiler vs lerde esasında doğru dozda alınmazsa yüksek doz ilaç etkisi yapar ..faydadan çok zarar verir
    Biliyosun attarda satılanlar aynı zamanda birçok ilacın da hammaddesi
    Grip dediğin ilaçla bir hafta ilaçsız yedigünde geçer ,,gerçi şimdi griplerde mutasyonlu 15gün 1 ayı buluyor
    Öyle yorgan döşek olmadıktan sonra ne aktara ne de ilaca hemen sarılmamak lazım
    En güzeli bol meyve sebze iyi ve doğru beslenme.. yani bağışıklığı güçlendirme işin özü burda
    Vücut onu hallediyor
    15 gün önce bende yakalandım yeni geçti ..ne ilaç nede attar kendi kendine iyileşti
    Ben sağlıkciyim burnundan akan sıvıyı mikroskop altında inceledim. Bakterilerin üstüne önerdiğim kekik yağını koydum besi yerinde vücut sıcaklığında besledim bakteri ölmüştü. Yani demem o ki ben bilimsel olarak yazıyorum. Mesela kekik yağında carvacrol denen bir madde var bu %70 oranında bu en ağır akciğer enfeksiyonlarında mucize ilaç olarak geçiyor. Bir çok sevdiğimi kovidden kaybetmiş olan biri olarak bunu ciddiye alın abi. Bu virüs geçse bile hasar bırakıyor. Pankreas kalp veya başka yerlerde kalıcı hasar bırakıyor.

6. Bugün niye trade yapmıyorsun hastamısın diye merak eden oluyu, evet hastayım ama trade yapmama sebebim hastalık değil, mallar gucakta kaldı kâr gören senet olursa yapuşturcam ama halen trade pırtföyümüz kırmızı
    Trade Sepetimizde son durum şu şekil

Kchol 171
    Garan 138.5
    Thyao 319
    Şişe 37.5
    Sahol 86.3
    Krdmd 27.70
    Eregl 27.76
    Sasa 3.25
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,112
    Ben genel bi bilgi verdim Ayasofya öyle her önüne gelen attar tavsiyesiyle kullanılması yanlış babında
    Fitoterapi denilen bir şey var elbette inkar edilmez
    Kullanırken Hassas davranmak lazım böbrek sağlığı açısından
    Ona dikkat çektim

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Farmakolojide miligramlarla hesap kitap yapılıp kullanılanları göz kararı çorba kaşığıyla veya attar tavsiyesi reçeteyle kullanmakta çok doğru değil

ölmezsende en iyi ihtimalle böbreklere zarar veririsin
    Ben farmakoloji okudum. Bu konuda çok okudum. İlaç bilgim bir çok uzman hekimden iyidir. Ben hem klinik biyokimya hem klinik mikrobiyoloji de çalıştım. Dr enfeksiyon konusunda teşhis koyduğu bakterileri laboratuvar ortamında biz ürettik üstüne hangi ilaçlar fayda verir biz öneririz. Ürettiğimiz bakterinin üzerine bakterinin grubuna göre ilaç Grubu koyarız mercimek büyüklüğünde onlarca. Eğer o ilaç etkili ise bakteri ilacın olduğu bölgeden üreyemez etkili değilse tepesinde bile bakteriler büyür. Biz olmasak Dr ne teşhis koyar ne ilsc verir. Vereceği ilacı biz belirleriz. Eğer mikrobu laboratuvarinda tanıdığın tecrübeli arkadaş varsa sana anlatsın. Klinik biyokimya mikrobiyoloji ve tıp fakültesi dahiliye laboratuvarini kuran biri olarak söylüyorum. Kliniğim iyidir çoğu Dr benimle klinik konusunda tartışamaz. Beni tanımış olsan böyle yazmazdın

Sayfa 258/276 İlkİlk ... 158208248256257258259260268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •