Saf kekik yaðýný kaþýkla içersen ölürsün.
Saf kekik yaðýný kaþýkla içersen ölürsün.
Attardan alýnýp kulaktan dolma bilgilerle kullanýlan bitkiler vs lerde esasýnda doðru dozda alýnmazsa yüksek doz ilaç etkisi yapar ..faydadan çok zarar verir
Biliyosun attarda satýlanlar ayný zamanda birçok ilacýn da hammaddesi
Grip dediðin ilaçla bir hafta ilaçsýz yedigünde geçer ,,gerçi þimdi griplerde mutasyonlu 15gün 1 ayý buluyor
Öyle yorgan döþek olmadýktan sonra ne aktara ne de ilaca hemen sarýlmamak lazým
En güzeli bol meyve sebze iyi ve doðru beslenme.. yani baðýþýklýðý güçlendirme iþin özü burda
Vücut onu hallediyor
15 gün önce bende yakalandým yeni geçti ..ne ilaç nede attar kendi kendine iyileþti
Farmakolojide miligramlarla hesap kitap yapýlýp kullanýlanlarý göz kararý çorba kaþýðýyla veya attar tavsiyesi reçeteyle kullanmakta çok doðru deðil
ölmezsende en iyi ihtimalle böbreklere zarar veririsin
neyse.. üstad reyiz bugün ne olur söyle bakalým ona göre güzargah çizelim
Ben saðlýkciyim burnundan akan sývýyý mikroskop altýnda inceledim. Bakterilerin üstüne önerdiðim kekik yaðýný koydum besi yerinde vücut sýcaklýðýnda besledim bakteri ölmüþtü. Yani demem o ki ben bilimsel olarak yazýyorum. Mesela kekik yaðýnda carvacrol denen bir madde var bu %70 oranýnda bu en aðýr akciðer enfeksiyonlarýnda mucize ilaç olarak geçiyor. Bir çok sevdiðimi kovidden kaybetmiþ olan biri olarak bunu ciddiye alýn abi. Bu virüs geçse bile hasar býrakýyor. Pankreas kalp veya baþka yerlerde kalýcý hasar býrakýyor.
Bugün niye trade yapmýyorsun hastamýsýn diye merak eden oluyu, evet hastayým ama trade yapmama sebebim hastalýk deðil, mallar gucakta kaldýkâr gören senet olursa yapuþturcam ama halen trade pýrtföyümüz kýrmýzý
![]()
Trade Sepetimizde son durum þu þekil
Kchol 171
Garan 138.5
Thyao 319
Þiþe 37.5
Sahol 86.3
Krdmd 27.70
Eregl 27.76
Sasa 3.25
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ben genel bi bilgi verdim Ayasofya öyle her önüne gelen attar tavsiyesiyle kullanýlmasý yanlýþ babýnda
Fitoterapi denilen bir þey var elbette inkar edilmez
Kullanýrken Hassas davranmak lazým böbrek saðlýðý açýsýndan
Ona dikkat çektim
Ben farmakoloji okudum. Bu konuda çok okudum. Ýlaç bilgim bir çok uzman hekimden iyidir. Ben hem klinik biyokimya hem klinik mikrobiyoloji de çalýþtým. Dr enfeksiyon konusunda teþhis koyduðu bakterileri laboratuvar ortamýnda biz ürettik üstüne hangi ilaçlar fayda verir biz öneririz. Ürettiðimiz bakterinin üzerine bakterinin grubuna göre ilaç Grubu koyarýz mercimek büyüklüðünde onlarca. Eðer o ilaç etkili ise bakteri ilacýn olduðu bölgeden üreyemez etkili deðilse tepesinde bile bakteriler büyür. Biz olmasak Dr ne teþhis koyar ne ilsc verir. Vereceði ilacý biz belirleriz. Eðer mikrobu laboratuvarinda tanýdýðýn tecrübeli arkadaþ varsa sana anlatsýn. Klinik biyokimya mikrobiyoloji ve týp fakültesi dahiliye laboratuvarini kuran biri olarak söylüyorum. Kliniðim iyidir çoðu Dr benimle klinik konusunda tartýþamaz. Beni tanýmýþ olsan böyle yazmazdýn
Yer Ýmleri