Sayfa 26/639 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 201 - 208 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Buradaki yorumlara bakipta yeni atlayacak arkadaslar dikkat etsin bizim zararlar cok fazla ve biz batmayii goze aldik bekliyoruz burada yatirim yapilacak sirket yok bizimki malesef kumara dondu ya karla cikacaz yada tumden parayi kaptiracagiz

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
    aynen öyle dostum..
    bizim gibi küçük yatırımcıların alımıyla çıkacaksa hiç yükselmesin daha iyi...
    ağlayanın malı gülene hayır getirmez...
    bu şirket hayır getirmeyecekse bizim gibi yeni mağdurlar olmasın bari..
    ama yok olumlu bir durum varsa asıl önce spek veya patron efendiler alım yapmalı ki insanların azıcık da olsa güveni geri gelsin...

2. uzlaşma 12.597 lotla 0,39 tl

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    aynen öyle dostum..
    bizim gibi küçük yatırımcıların alımıyla çıkacaksa hiç yükselmesin daha iyi...
    ağlayanın malı gülene hayır getirmez...
    bu şirket hayır getirmeyecekse bizim gibi yeni mağdurlar olmasın bari..
    ama yok olumlu bir durum varsa asıl önce spek veya patron efendiler alım yapmalı ki insanların azıcık da olsa güveni geri gelsin...
    Kesinlikle aynı fikirdeyim..ihtiyatli ve temkinli olmakta yarar var önce büyük balık gsonraatalarsiniz tekneye

4. Burada kimse umut pompalamiyor... 1 martta gelecek bilanço dipnotlari ve PWC bağımsız denetim firmasının faaliyet raporunakit ifadeleri bekliyoruz...

Biz hisse sahiplerinin moralini yükselten gelişme ise aylardır hacimsiz olan hissenin fiyatı dipte gezinirken hacmin artıp yüzde 30 civarında değer kazanıp 42 kuruşu görmesi... haliyle böyle bir hareketin özellikle bilanço açıklanmasına 1 hafta kala olması ister istemez alacak meselesi çözülecek mi umuduna itiyor. Bu hissede en büyük beklenti bu alacak mevzusu.

Şirketin lehine çözülmesi halinde spek dahi bu fiyatlarda tutamaz yoksa yeni girecek kişi var ise bu hissenin d grubunda olduğunu sürekli zarar açıkladığını ve sık sık 30 kuruşu gördüğünü bilmeli benim 1.29 da iken yaptığım sazanligi yapmamalı...

Akşam kapanış ve çarşamba akşama kadarki seanslar zaten bilançonun beklentilerimizi karşılayıp karsilamadiginin küçük bir örneği olacak...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

5. Bunlara zerre kadar guvenilmez borc yapilandiginda ilk gun tavan yapmisti oda ikinci seansta hersey cok guzel olacak diye iki gun uc seansta baya bi mallanmistim yanlis hatirlamiyorsam o zaman aldigim mallarin maliyeti 85 kurusa gelmisti en son maliyet dusurecem diye 58den almistim o gundem beri tek kurus almadim cunku zerre kadar guvenim kalmadi artik bu fiyattan ne elimdekileri satarim nede isterse 30 kurus olsun 1 tane alirim istedigim fiyata gelirse satar bir dahada arkama bakmam asla boyle kagitlarada bulusmam sonunda kazanacagimi bilsem bile girmem tovbe 15 aydir ne cektigimi ben bilirim kazanacagim para bu yasadiklarimi telafi etmez

6. 12563 lotla 39 dan uzlaşıyor,1065 lot alışta bekliyor

7. Satis kademesi ne durumda yigilma varmi

8.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    satis kademesi ne durumda yigilma varmi

sent from my lg-d855 using hisse.net mobile app
    15977 lotla 39 a uzlaşıyo 39 da fazladan 6531 lot alıcı var

Sayfa 26/639 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları