Sayfa 26/174 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1388 madde; 201 - 208 arası.

Konu: AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

AKFGY Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11.029.861

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AKFGY Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -23.703.013 Ana Ortaklık Payları: -21.819.774

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. bu durumda yarın nasıl bir hareket beklenmeli

solo bilanço da kar lı
    konsolide zararlı
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4. Pek bi etkisi olmaz bence. Teknik olarak 1.38 boşluğu doldu. 40 üzerinde kapanış güzel olurdu ama olmadı. Gedik tahtayı tutuyor a1 kapital klasik oyununu oynuyor. Takaslarda toplam fark bölümü 4 milyon lotu geçmiş. 1.50 üzerine atarsa yeni ufuklar belirebilir. Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Bilançoyu faaliyet raporunu falan okudumda gerçekten şirket kötü bir dönem geçiriyor. bu dönem dip olabilir mi peki. sanmam. şirketin neredeyse tek para kazandığı yer kktc merit otel. diğerlerini kapatıp sadece orayı açık tutsa şirket kar yazar. bunu ben görüyorumda şirketi idare edenler görmüyormu. bu şirketin performansı böyle devam ederse iskontosuna defter değerine bakılmaz piyasa kuruşlarda fiyatlar bu şirketi. halka arzdan bu yana ne bir kuruş temettü ne istikrarlı bir gelir var. maalesef bu şirkette gayrimenkul satışı iştirak satışı vs. bir satış olmadan fiyatta artış çok zor maalesef. ama bir grup girer yada akfen holding bende para gani yatırımcıya yazık 8 yıldır iyi süründürdük derse ve kağıdı taşırsa bilmem. ytd..

6. Teknik görünüm çok güzel. Temel olarak tek elle tutulur yanı defter değeri. Ytd

7. AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

4 yıldızlı otel günlük oda 100 lira düştüyse turist yok diye şirket ne yapsın .

100 Euro dan 100 lira oldu 4 katı fark hemde İstanbul için

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    4 yıldızlı otel günlük oda 100 lira düştüyse turist yok diye şirket ne yapsın .

100 Euro dan 100 lira oldu 4 katı fark hemde İstanbul için

Anlıyorum tabiki ama turizmin bu kadar kötü olmadığı dönemlerdede biliyorum bu şirketin performansını. Madem turizm bu kadar kötü neden yeni oteller açıyor. Akfen bu kadar mı kötü yönetiyor bu şirketi. Açık ve barizdirki bu şirkette yönetim sıkıntısı var bence. Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 26/174 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •