nasıl durum iyimi kötü mü ytd
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl durum iyimi kötü mü ytd
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye’de bir ilk başlıyor...Hükümet, gayrimenkul sertifikasını görücüye çıkarmadan önce yatırımcının haklarını güvence altına aldı. Yeni düzenlemeye göre, ihraçtan gelecek para müteahhide parça parça ödenecek. Böylece projenin yarım kalma ihtimali önlenecek..Projelere finansman sağlamak kolaylaşacak"
Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin ise Vakıfbank Grubu olarak gayrimenkul sektörüne ve sermaye piyasalarına yeni bir soluk kazandıracak gayrimenkul sertifikası modeline katkı sunmaktan ve ilk halka arza aracılık yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
TOKİ ile çıktıkları bu yolculuğun, özel sektör inşaat projelerinin finansmanında ve büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinde önemli bir araç olacağına inandığını belirten Şahin, bu modelin küçük yatırımcıların tasarruf alışkanlıklarını değiştireceğini, tasarrufa teşvik edeceğini ve aynı zamanda sermaye piyasalarını derinleştireceğini dile getirdi.
BU HABER VKFYO ARTMASINDA ETKİLİ OLURMU..??TOKİNİN GAYRİMENKUL SERTİFİKASI VKFYO TARAFINDAN YAPILACAKMIŞ..BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR...YTD...
Arkadaşlar bu kağıt 3,43 gördükten sonra mı 2,50 ye kadar verdi?Lütfen bilen cevap verebilirmi?3,43 tavan mıydı ben ilgilenemedim fazlada
Tavan 3,45'ti. Tavana giderken tabana indi. Bu arada birkaç kez devre kesildi. Benim bir ara yaşanan hızdan başım döndü, bayılmışım.Esprisi bir yana özeti, bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4 günde tepesine göre %100 ün üzerinde prim yaptı bu spk ne iş yapar bimere ve spk ya şikayet edeceğim başka hisse olsa çoktan brüt takasa girmişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
brut takas haftalik bultende yayınlanıyor cuma akşamı seans kapandıktan sonra
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri