Keko iyiki varsın seni seviyoruz.
Keko iyiki varsın seni seviyoruz.
GreenX ile geleceğe yeşil bir adım atın!
Tüm yenilenebilir enerji sertifikalarının satıldığı tek platform Yeşil enerji pazarında blokzinciri kullanımıyla bir ilk Dijital ödeme sistemleriyle güvenilir bir ticaret ortamı
ATP GreenX, sürdürülebilir enerji ürünlerinin ticaretinin yapıldığı en son teknolojiye sahip küresel bir pazaryeridir. Çevre dostu enerji üretici ve tüketicilerini kullanımı kolay bir platform üzerinde eşleştirerek değer yaratır.
Global piyasalara yenilikçi kurumsal yazılım ve altyapı çözümleri sağlayan stratejik BT şirketi ATP, Ata Holding bünyesinde yer alıyor. Halka açık bir şirket olarak, Tradesoft, Zenia ve ATP Digital markalarıyla farklı sektörlere yönelik hizmetler sunuyor.
Büyüme vizyonunu yeşil bir geleceğe çeviren ATP, son yatırımı GreenX ile yenilebilir enerji üreticileri ile tüketicilerini tek platformda buluşturuyor.
GreenX girişimimiz, olgunlaşmaya başladı. Ekim'de Beta yapıp, Kasım'da lansman yapmak istiyoruz. Yeşil enerji sertifikalarının alınıp satılabileceği tek platform olacak. Türkiye'de ilk olacak!
Beklenti ise beklenti hikaye ise hikaye.
Huzurlarınızda kasası para dolu Atatp.![]()
OSBlere enerjide yeşil zorunluluk
Meclis'in yeni dönemde ilk gündemlerinden biri İklim Değişikliği Kanun Teklifi olacak. Buna göre OSBlere, enerji tüketimlerinin en az yüzde 10 unun yenilenebilir enerjiden karşılama zorunluluğu getirilecek. Sıfır emisyon hedefi için uygulanacak Emisyon Ticaret Sistemi kapsamındaki tüm şirketlere, sera gazı emisyon izni zorunlu tutulacak.
Maddi yaptırımlar gündemde
Kanun yürürlüğe girdikten sonraki üç yıl içerisinde ETS içinde yer alacak tüm şirketler için sera gazı emisyon izni almak zorunlu tutulacak. Zararlı madde üreten, işleyen, ithal ve ihraç edenlere farklı tutarlarda para cezası kesilecek. Yine sera gazı emisyon izni almadan faaliyet gösteren veya süresi biten, iptal edilen emisyon izni ile faaliyete devam edenlere de maddi yaptırım uygulanacak.
https://www.yenisafak.com/ekonomi/os...nluluk-4555739
Teknikle iş yapanlar için çanak katlama hedefi verilmiş. 85.25 demiş bir arkadaş kuşsuz sitede.
Biz temelciyiz ama teknikle hareket edenlere mevcut fiyattan %100 den fazla potansiyel çizilmiş.
https://x.com/ikmali_/status/1696849...f6mGFGF8Cmn8XA
7 ay önce yayınlanmış bir video. Çok değerli bilgiler var onun için izlemekte fayda var.
https://youtu.be/nGxxWVDMJhM?si=qY_x3bfiF1568De3
Yeşil enerjiye en büyük beklentimiz lakin videoda Türkiye de ki bankaların ve aracı kurumların yarısının yazılım desteğini atatp sağlıyor diyor CEO. Bu muazzam bir oran. Zaten CEO sektörde açık ara lideriz diyor
Burger King gibi Dünya devi şirket bile atatp teknolojilerini kullanıyor.![]()
dökme niyeti var. sanırım iyi yerlere gelecek. kademeler boş. satan pek yok![]()
A1 galiba geçen gün tavandan aldığı söyleniyor...bu gün satıcı tarafında...satışları bittiğinde umuyorum ki atatp tekrardan yoluna devam etsin...karlılığı güzel...büyüyen bir şirket..yeni girdiği green x platformu da ona çok şey katacak...sabırla bekliyoruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri