Sayfa 261/616 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Utanmadan 2.91 den bile gel gel yapıyorlar, şeref yoksunları. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Tahtacılar, yılbaşı kutlaması için erken ayrılmış,tahtaya bina görevlisini nöbetçi koymuşlar. Akşama bizim paraları yiyecekler. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Tahtacılar, yılbaşı kutlaması için erken ayrılmış,tahtaya bina görevlisini nöbetçi koymuşlar. Akşama bizim paraları yiyecekler. ytd
    Görevli bile tahtanın durumuna acıdı herhalde, Tuvalet kağıt parasını tahtaya koydu.ytd

4. Tahta sahipsiz. tahta yol geçen hanı gibi.Cebine üç beş kuruş koyan tahtanın anasını belliyor.ytd

5. Cebinde 500,600 bin paran varsa,gel polhoşa üç beş kademe işlem yap, 15,20 bin kazan git. Polhoşda son durum bu.ytd

6. İş Bankası, 6 bağlı ortaklığının hisseleri için 1 milyar TL büyüklükte geri alım programı başlattı.
    İş Bankası'ndan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamaya göre,Banka Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 1 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2022 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılındı.

Açıklamada, "Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir." denildi.

7. Pazartesi19 yılın rekor enflasyon verisi açıklanacak borsa çökecekmiş !! Yaktın lan bizi vestelimi bile verdim bu hissede giderse ben senin

8. Ben böyle adamın..... 50 tane mesaj atmış borsa çıkınca tık yok.borsa veya hisse eksiye dönsün yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkar.pazartesi 19 yılın rekor enflasyon verisi açıklanacak borsa çökecekmiş!!!

Sayfa 261/616 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •