Sayfa 262/614 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Ben böyle adamın..... 50 tane mesaj atmış borsa çıkınca tık yok.borsa veya hisse eksiye dönsün yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkar.pazartesi 19 yılın rekor enflasyon verisi açıklanacak borsa çökecekmiş!!!
    Burdayım söyle, kaşıntınmı var,varsa alayım. Nereye gitti , Bist %3 yukarda, çıktı ddediğn kağıt 1.35 artı. hele bie akşamıda gör. Biz iki senedir burdayız,kağıdın bir yere gittigini görmedik.

Dolar sabahtan %5 yukardaydı, şimdi nerde ona bak. Enflasyon 19 ayın en yükseği çıkmadımı. C.başkanı ihracaat rakamlarını açıklayınca, piyasa bunu satın aldı.

Denyo denyo yazarsan, payını alırsın, sanada kağıdınada başlarım.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Hani borsa çöküyordu senin yüzünden vesteli bile kaptırdım.dua et bu 2.89 altı kapatsın

3. Vestel başlığında uyardılar zaten dinlememek lazım böyle her dediği ters çıkan veletleri etkileniyorsun sonra kol gibi zarar
    89 dan bunu sat 96 gördü vesteli sat % 5 gördü ah ulan ah .okumasaydım o yazını bir lot vermezdim nerden okudum.

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Vestel başlığında uyardılar zaten dinlememek lazım böyle her dediği ters çıkan veletleri etkileniyorsun sonra kol gibi zarar
    89 dan bunu sat 96 gördü vesteli sat % 5 gördü ah ulan ah .okumasaydım o yazını bir lot vermezdim nerden okudum.
    vesteli sattığına daha çok pişman olursun. Vestel, aracı kurumların ilk beşinde yer alır.Polhoşşş Hiç bir aracı kurum değerlendirmesinde yer almaz. Polhoşş sokak oros p u s u gibi. her para kazanmak isteyeni cezbeder. kimseye tek kuruş kazandırmaz.ytd

5. Vatandaşın biri, bir gece kulubune gider,gece kulubünde loş ışıklar yanmaktadır.Gördügü en güzel kızı çagırır masaya yerler içerler,arada kızın bacağına eller. Adam hissettiğini dili ile de söylemeye başlar. Kadının her bacagını oksadıgında " Daş daş valahi daş gibi" sözlerini söylüyormuş. gece sonunda kızı eve götürür,birlikte olurlar.Güneş doğar kadına bakar,akşam loş ışıklarda gördügü kadın gibi değildir, bacagına bakar,"Daş"gibi hissettiği sayıklşadığı bacak,takma bacaktır.
    Polhoşu alanda, polhoşa bakar genç fiyat düşük, hemen anında %100 kar bırakacak gibi hisseder, baktıkcada kendinden gecer "Daş daş vallahi daş" der ama ,sabah olunca aradan bir kaç gün geçince tuzaga düştügünü anlar,sonra sağa sola sataşır.Polhoş bu gönlü geniş,gelene gidene vermesini sever.

Polhoş, Bir ayağı takma Sokak o rus bu su gi bidir.ytd

6. Sen burada harcanıyorsun.En yakın erotic shopta işe başla.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Sen burada harcanıyorsun.En yakın erotic shopta işe başla.ytd.
    Olur, tamam

8.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Sen burada harcanıyorsun.En yakın erotic shopta işe başla.ytd.
    Arkadasim bos adam gordun mu bas engeli ne ugrasiyorsun burayi da mesgul ediyorsun. Bak digeri yazmiyor bile artik, neyseki ondan kurtulduk

Sayfa 262/614 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •