viop tarafında bahsetmişler, twitter borsa dahilerine bakayım dedim.
2 tanesine şöyle yüzeysel baktım "yuh" dedim.
Borsacıdan çok sahne insanı gibiler.
Borsa ile alakalı zerre faydaları yok. Magazin sayfası gibi.
Uzun orta vade endeks yönü ve seviyelerini yaklaşık doğru tahmin edebilmek en önemlisidir. En iyi senetleri bile bulsan düşen trend de isen kazanamazsın. Önce orta uzun vade tren di bileceksin. Sonra senet ismi.
Endeks yön söyleyen yok. Tamamen gevezelik.
Neden endeks yön tahmini yapmadıklarınıda tahmin etmek zor değil. başlarda tahminleri yüzünden madara oldularsa, bi dahada endeks yön ve seviye yazmamışlardır.
Senet ismi yazıyorlar, oradan kazanıyorlar. kazandıkları para takipçilerinin parası.
YÖNTEMDE ŞU.
Adamın 100 bin takipçisi var.
Bir senet adı yazsın, senet küçük olmalı. Takipçilerinden yüz tanesi alsa o senet bi kaç saatlik yada bi kaç günlüğüne yükselir. Sonrada adam haklı çıkmış olur çünki senet yükseldi.
Peki parayı nasıl kazanacak. ?
Önce senedi alır.
Sonra senet ismini twitter yada nerden yazıyorsa orada duyurur.
Takipçileri alıp yükselttiğindede elindeki senedi satar.
Bu şekilde küçük senetlerden para yapar, takipçilerini soyar.
100 bin takipçi ve endeks tahmini yok, yuh yani.?
Ben burada yıllardır endeksin yönünü mutlaka, seviyeyi üç aşağı beş yukarı tutturuyorum, 10 tane okuyan yok. ha bide benim topiğin çiçeği esra kızımız var 11 etti.
Tabi milleti alanen kovalıyorum, o da var.
Demek milleti kovalamasam, her yazanın suyuna gidip enseye tokat olayını yapabilsem, maymun teorilerimi kendime saklasam, akp ye, fetullaha, yahudilere gibi siyasi konulara hiç bulaşmasam, kendime keçi değilde kartal arslan filan desem, okuyan sayım 20 yi rahat geçecek.
Her neyse... 11 iyidir candır. Onları korusam yeter.

Yer İmleri