Sayfa 263/969 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop XLII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    44d
    kontrol?

*Nebati: Proforma faturaları kullanıp, krediyi alıp, sonra da proforma faturalarını iptal edenlere buradan çağrım var; sakın ha, her şeyi biliyoruz

İstihdam yaratıcaz deyip kredi alıp devlet bankalarından dolara ,altına,borsa yatıranları biliyoruz diyorsunuz ortada birşey yok.
    bak yine biliyoruz diye başlamış bakan bey.
    SONUÇ ne bildiklerinizle ilgili yasal işlem veya sorgulama hesap sorma varmı onu söyle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    44d
    kontrol?

*Nebati: Proforma faturaları kullanıp, krediyi alıp, sonra da proforma faturalarını iptal edenlere buradan çağrım var; sakın ha, her şeyi biliyoruz

İstihdam yaratıcaz deyip kredi alıp devlet bankalarından dolara ,altına,borsa yatıranları biliyoruz diyorsunuz ortada birşey yok.
    bak yine biliyoruz diye başlamış bakan bey.
    SONUÇ ne bildiklerinizle ilgili yasal işlem veya sorgulama hesap sorma varmı onu söyle
    Esnaf kefaletten kredi çekip dolar alanları biliyorum. Hem de 3 yıl ödemesiz düşük faizli

3. Bir tanıdığıma zamanında misafirliğe gitmiştim, başka bir misafir de vardı. Adam falanca yabancı havayollarının Türkiye müdürüymüş. Heriflerin nerede ise her protokolde etkinlikte yeri var, havalı, konforlu çok rahat bir iş. Bir daha dünyaya gelirsem o koltuğu isterim, konsolos filan olmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

THYAO'da yeni müdür işe uyanmış artık yurt dışı ülkelerdeki bu koltukları performansa göre dağıtacakmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. way be thayo +5 in üstünde gördüm london kardeşin üzerine oynuyorlar harelde
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    way be thayo +5 in üstünde gördüm london kardeşin üzerine oynuyorlar harelde
    buda güzelmiş.
    daha oyun başlamadı.
    ısınma germe ve gevşeme hareketleri.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    way be thayo +5 in üstünde gördüm london kardeşin üzerine oynuyorlar harelde
    Bofa 6.5 milyon lot almis benim yaptigim short okyanusta bir damla

7. Tür-tür türbülanssssssssssssssss sür

aralik vade fisskirtma yetisini kaybetmis benden sonra heralde..noldu zoruya mi gitti

Sayfa 263/969 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •