-
FOX Searchlight, 2. Dunya Savasi’nda yasananlarin ardindan Naziler icin savasmayi reddeden ve bu yuzden de 1943 yilinda idam edilen Avusturyali Franz Jägerstätter'in hikayesini anlatan A Hidden Life'in fragmanini yayinladi.
-
Robert De Niro ve Shia LaBeouf, Anthony Thorne ve Michael Tovo'nun senaryosunu yazdigi ve Joshua Michael Stern'un yonetecegi suc dramasi After Exile'in kadrosuna katildilar.

Film, bir soygundan sonra masum bir adami oldurdugu icin hapse giren Mike Delaney'nin (LaBeouf) ve hapisten ciktiktan sonra, eski suclu babasinin (De Niro) onu kurtarmaya calisip eski hayatina tekrar girmesini saglamasini konu ediyor.
-
Netflix, korkunc bir sirri kesfeden uc genç Gelfling'in, acimasiz Imparator'a karsi bir isyan baslatmasini anlatan Light the fires of resistance in the Dark Crystal: Age of Resistance'in fragmanini yayinladi.
-
Sony Pictures Entertainment,Meryl Streep, Laura Dern, Florence Pugh, Emma Watson, Timothée Chalamet ve Saoirse Ronan'in rol aldigi Little Women'in fragmanini yayinladi.
-
Gunler gecer haftalar gecer
Ne gecen an, ne o sevilir doner
Mirabeau koprusunden Seine akip gider.
Gel ey gece cal saat sen
Geciyor gunler kaliyorum ben.

Passano i giorni e passano le settimane
Né il tempo passato né gli amori ritornano
Sotto il ponte Mirabeau scorre la Senna.
Venga la notte suoni l'ora
I giorni se ne vanno io rimango.
Guillaume Apollinaire
-
"Denizin kiyilari opmeyi birakmayi reddetme seklinden daha guzel bir sey yoktur, kac kez geri gonderilmesi onemli degil. / Perché non c’è niente di più bello del modo in cui tutte le volte il mare cerca di baciare la spiaggia, non importa quante volte viene mandato via.” Sarah Kay

Foto: Eloise Capet
-

Yikilmis yuvama kaldiriyorum kadehimi
Kin, ofke dolu hayatima
Yalnizligina ikimizin
ve sana kaldiriyorum.
Yalanina bana ihanet eden dudaklarimin
Gozlerindeki olu sogukluguna
Hayatin bu kadar acimasiz , kaba olusuna
Ve kurtarmamasina bizi Tanrinin
Anna Ahmatova
-
"Eger insan her gun tam ayni saatte, bir ayin yapar gibi ayni seyi hic degistirmeden yaparsa ve bunu bir rituel gibi kararlilikla ve sistemli olarak her gun yinelerse dunyada bir seyler degisirdi o zaman! / If every single day, at exactly the same stroke of the clock, one were to perform the same single act, like a ritual, unchanging, systematic, every day at the same time, the world would be changed. Yes, something would chang."

Kurban (The Sacrifice, 1986) Andrei Tarkovsky
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri