Originally Posted by
human01
ben 5 altını zor görür görürsede çok durmaz yürür gider demiştim.hatırladın mı? Sende 3-4 lerden bahsediyordun.Ben hangi şirketle ilgileniyorsam on u direk almam..önce araştırır firmayla iletişime geçer,geleceğini yorumlar ,sektörüne en sonda bilançosuna bakarım.Kıvırma dediklerinin arkasında dur...6 üzerinide dedin hatirlıyorum.inkar edecek değilim..ama 3-4 leri telafuz da etmiştin.Asele gelince sen asel hakkında çok az bilgiye sahipsin.
Bun arada halkbank ölü fiyatlardan işlem görüyor.ceza durumu olmasa temel değeri 27-32 arası...olurda ceza 1-2 milyar dolar gelirse ceza bu hisse yürür gider bence..
Uzun vade yükselen trend desteği 3.60, oraları görebilir ama altına gelmesini beklemiyorum dedim. Kafadan atmadım. Teknik analiz grafiklerini koydum... Malda olanlar topa koydu tabiki ama teknik analiz ne derse o :-)
Aselsan da senin yaşın kadar süre geçirmişliğim vardır. Müsade et de şirketi ve yöneticilerini tanıyayım :-)
th, çok doğru bir şey yazdı. Bir mal sadece üretilmiş olmak için üretilmez. Maliyet çok önemlidir. Para asıl savaş esnasında gerekli olur! Pakistan kendi tankını, uçağını kaça mal etmiş. Bizler kaç liraya mal edeceğiz. Devletin parasını harcarken 2 kere dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum...
Halkb için th güzel analizler yapıyor, birazda teknik analize çalışsa süper olacak... :-)
herkese saygılar, selamlar...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri