Sayfa 264/673 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. napıcaz arkadaşlar,tavan açmadı, satışa gelmeyelim.

ben elendim arkadaşlar. 3,80.kalanlara bol kazançlar.

2. bunların sahiplerinin duzenbaz o parayı napar ederler sngyo nun borcları icin kullnaırlar bana kalırsa tabi yatırım tavisyesi degildir gecmiste cok karsılastık 3 kagıtlarıyla

3. Tavanı yukarı çıkarken toplamak maksadıyla bozabilirler sabırlı yatırımcılardan karı gören satsın diyerek..Ancak herkes kendi kararını verecek arkadaşlar kimsenin ne dediğine bakmayın karla sattıysan zaten problem yok

4.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    aynen mezedu kardeş, twitterde borsa spekülatörü ayhan öztürk tavsiye ediyor diye kimse yanaşmak istemiyor kağıda ama dur bakalım nereye kadar çıkarıp çakılacağız.
    zamanında facebook ta millete OYLUM hissesi kakalamaya çalışmıştı Ayhan YAVŞAĞI
    BENDE MİLLETİ UYARDIM beni hemen silmiştı .millette alkış tutmuştu. Demekki yrk. yemenın onune geçilmez.

bu hisse için ne diye bilirim. bilmiyorum.
    aynı şeyi Söyleyemem fakat sınpaş çakal ve Ayhan da hırsız ne diye bilirim ki

5. Ben satış fiyatını bekliyorum inşallah doğru yapıyorumdur.

6. 3.63-77 arası sabahtan beri cok fazla topladım yaklasık 27 000 adet satıs imzası haberi ile haralde 4.5 liralardan sahibine geri itelerim
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

7. SON BİLANÇODAN ALINTI
    Sinpaş İş Modern Ambarlı Projesi (*)
    İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, Yol Mevkii, Ada 6, Parsel 24 ve 30.186 m² tanımlı taşınmaz üzerindeki hak sahipleri ile “hasılat paylaşımı†esasına dayalı işbirliği modeli çerçevesinde gerçekleştirilecek projeye ilişkindir. Projede sanayi, ticari veya depolama amaçlı yapılar inşa edilmesi planlanmaktadır. İnşa edilecek yapıların %41'inin arsa payı karşılığında arsa sahiplerine verilmesine, kalan %59'unun ise Servet GYO uhdesinde bırakılmasına karar verilmiştir. Şirket’in ilgili projeyi 2020 yılının 4. çeyreğinde tamamlayı planlamaktadır.

Sayfa 264/673 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •