Sayfa 264/987 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

CHP genel Başkan yardımcısı Seyit Torun : İstifa etmesi gereken bir bakan ile karşı karşıyayız , bu bakan mecliste de 557 kişiden bahsetmişti ve o belgeleri size göndereceğim sizde öğreneceksiniz demişti ama hala bir belge yok , insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor .

CHP genel Başkan yardımcısı : Belediye istihbarat makamı mi ? İşe girişte temiz kagidi alınmış belediye baska ne yapabilir ? Elinizde belge varken şimdiye kader neden o kişiler hakkında islem yapmıyorsunuz ? Bu bakanın amacı saraya yaranmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Galiba 12 üstüne atacak,zaten saat 11 cıvarı merkezin kur açıklaması var
    Bankalara mesaj manyağı yaptım. Ama adamlar fena korkutulmuş ki, müşteri kaybını bile göze alıyorlar. Artık bankalardan ilişiğimi kesiyorum. Ben nakit paramla bankadan dövizi alıp satamayacaksam ( ilan edilmiş bir yasak yok ama resmen hapisteyiz ) o para orada neden dursun ki ?

Belimde silahım, her sabah döviz bürosuna yakın bir kafede mesaiye başlarım. Elimde internet fiyatları takip eder, istediğim noktaya geldiği anda alırım- satarım. Döviz bürosunda bazı simalarla zamanla güven kazanırsam, döviz bürosunu da egale eder makası kırışarak direkt işlem yaparım. Bu durumu çok zorunlu olmadıkça kullanmam elbette.

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Artık borsa - döviz hatta konut piyasası dahi tek merkezden yönetiliyor gibi. O halde bahse konu merkeze yaklaşmak lazım. Zaten merkezin içine almazlar artık, hiç değilse içerdeki emmioğlu, dayı kızı felan varsa iyi geçinmek lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Soylu: "Bizim kimsenin belediyesiyle işimiz yok, bizim terörle mücadele ile işimiz var."
    Bizde yedik seçime İBB muhalefetin elindeyken gitmek istemiyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Muhalif videolar mı? Biz muhalif değiliz ki, muhalefetin içine sızmış trolleriz, kaliteli trol ama, maksat kafaları karıştırmak...

Geçen misal ben, Cübbelinin tezgahına yazıldım, napcez dedim işimiz ne, oturcen burda dinleyecen işte dediler..al bu bankamatik kartın dediler kaptım cebime koydum...tamam dedim bi şartla..

Hoca bana söz verdi, kaçak et kesmeye giderken beni de götürecek, imam nikahı falan, sonra boşal boşal boşal...çıkarken boşol boşol boşol...filan...100 dolar....o yüzden dolar lazım oluyo, ondan buraya takılıyom...

Yalnız badeliyo madeliyo da diyolar ya...du bakalım...en kötüsü ben onu badelerim vınn turizm...

Tam isabet. Olayı çözen kazanıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence siz problemi pek anlayamadiniz.

Bunlarin yargici, mahkemede bu isci teror orgutu uyesi degildir der mi ?

Sorunumuz satilmis yargi, teror meror degil.
    Bence siz de benim problemi çok iyi anladığımi anlamadınız.

O noktaya geldiğimizde , manipüle edilerek sonradan aleyhte kullanılmak üzere belediyeye sokulmuş elemanlar bile bulunabilir .

Mesele savcılık makamlarının verdiği temiz kağıtları ve diğer belgelerin tam olmasında bu noktada sorun yoksa belediye görevlilerinin de parti sözcülerinin de dedigi gibi neden bekledin , ve neden temiz kağıdı verdin olur.

Bunu zerre aklı olan yandaş yurttaşlar bile anlar ama tabii basitlik yapıp köylüye yutturmaca söker mi zaten fikri sabit adamlara ne desen söker .

Mahaber diye bı kanal da , Kılıçdaroğlu gemi almış vb ne diyorsunuz röportajı vardı , bunu duyan bazı sayın halkımız " bunlardan da bu beklenir " diyerek hemen gereken cevabı verdi.

7. Yanlış yazmışım A maber olacaktı

https://youtu.be/EXlBZjOzSnQ bu da bi sokak kürtajı

8. bastınız bastınız...
    basamadınız..
    soğan 4h filiz verir..
    -1,5 2 basarsanız helal olsun...

memedabi de damlar burada...

Sayfa 264/987 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız