Sayfa 263/987 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Soylu: "Bizim kimsenin belediyesiyle işimiz yok, bizim terörle mücadele ile işimiz var."
    Bence de makul gerçekten terör örgütü suçlusu ve yasalarla çalışamayacak insan alınmışsa önlem alınmalı , ancak başkanlık dışında pek çok birim zaten bunu kontrol etmiyor mu ?
    Yani basit bir yerde işe alımlarda bile savcılıktan temiz kağıdı gerektiği için diyorum . Tesftisten korkmamali.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bence de makul gerçekten terör örgütü suçlusu ve yasalarla çalışamayacak insan alınmışsa önlem alınmalı , ancak başkanlık dışında pek çok birim zaten bunu kontrol etmiyor mu ?
    Yani basit bir yerde işe alımlarda bile savcılıktan temiz kağıdı gerektiği için diyorum . Tesftisten korkmamali.
    Ancak ortaya bir şey çıkmazsa bu Imamın oğluna oy olarak geri dönmez mi bu Akp içinden AKP karşıtı bir hamle gibi görünüyor sanki , sonuçları göreceğiz .

Şu bizans imamını da amma büyüttünüz be arkadaş. Akpnin bizans ve ankarayı kaybetmesi tamamen kendi mallığıdır. öncelikle ben yaparım olur mantığıyla duvara toslamıştır. Seçilmiş kişileri zorla istifa ettirip yerine ne idüğü belirsiz tiplemeleri koltuğa oturttular. bu seçmende büyük öfkeye ve tepkiye neden oldu. şimdi sen 4 yıl belediyeyi yönetsin diye birine oy veriyorsun, parti başkanı seni hiçe sayıp hoooop dur bakalım sen ikile ben oraya başka adam getiriyorum diyor. kim olsa o partiye bi daha oy vermek istemez normal şartlar altında. ikincisi gene akpnin vizyon özürlü olarak gidip oraya binaliyi aday göstermesi. girdiği her seçimde tokat yemiş silik ve çapsız bi adamı sırf boşta kalmasın orda mevki makam sahibi olsun diye aday yaptılar. ankara ha keza öyle. sonuç itibariyle akp kendi ayağına sıkmıştır. ceketimi assam oy alır mantığı iflas etmiştir. seçmenin iradesiyle kafa bulursan seçmende senle kafa bulur. olay bundan ibaret.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ancak ortaya bir şey çıkmazsa bu Imamın oğluna oy olarak geri dönmez mi bu Akp içinden AKP karşıtı bir hamle gibi görünüyor sanki , sonuçları göreceğiz .
    Bence siz problemi pek anlayamadiniz.

Bunlarin yargici, mahkemede bu isci teror orgutu uyesi degildir der mi ?

Sorunumuz satilmis yargi, teror meror degil.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu : Bakanlık sayı açıklıyor sonra teftiş başlatılıyor , teftiş bu sayıyı belirlemeli madem siz sayıyı belirlediniz neden bu kişileri alıp tutuklamıyorsunuz ?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu : İşe giren herkesten adli sicil kaydı alıyoruz bu kayıtlarda sorun varsa soruşturma yanlış yere acilmiş oluyor .

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu : Ekonomi , dövizi artışı çıkışı bundan faydalananlar ortadayken bir anda başka gündem yaratılmaya çalışılıyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İBB Başkanı : Seçim döneminde de sandık görevlileri icin terorist dediler ama bir kişi yakında bir islem yapılmadı , bu iddiayı atanlarda aynı kişi ve kurumlardı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu : Sırf biz 1 milyon ekonomik yardım talebi ile karşı karşıyayız , böyle ciddi sorunlarımız varken gündemi baska yere çekmeye çalışıyorlar , veremeyeceğimiz bir hesap yok .

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu : Mektup yazmak ne zamandır kötü oluyor , sayın Cumhurbaşkanı yanlış bilgi ile aldatılıyor bu yüzden mektup yazdım , hayatımda ilk kez mektup yazıyorum , bir çok bakanlığa da boyle mektup yazmışımdır . Sayın Cumhurbaşkanı utanılacak bir mektup arıyorsa seçim döneminde cezaevindeki mektuba bakmalı .

İBB Başkanı İmamoğlu : icisleri bakanı polis katili , bylock kullanan kişilerin ibb’de kritik görevlerde çalıştırılıyor diyor varsa boyle birisi o zaman neden bu kişiyi hala almıyorsun ? Boyle bilgi varsa ve hala gereği yapılmamışsa o bakan görevden alınmalıdır . Bize yazı yazsınlar kimse bilelim biz tutuklama makamı değiliz madem bu kadar eminler hemen gelip tutuklasınlar

Sayfa 263/987 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •