Sayfa 265/999 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Vakıfın ümüğünü sıktım bugün ama 4,25 i geçemedim, ozzy 350k dolara euro swap ile vakıf özel bankacılıktan 4,35 almış. Zilli ortalığı karıştırıyor beş yazmış vakıf için. Ben dötleriyle gülmesinler diye 5 i telaffuz bile edemedim. Devletin 4 faizle tahvil sattığı ülkede devlet bankası 5 faiz verebilir mi? Ama vakıf güzelliğini tl'den dolara geçerken kurda yaptı. Ona tav oldum.
    Bahsettiginiz guzelligi nasil yapiyorlar makasi mi daraltiyor mt nin elinde mi yoksa sube muduruyke mi gorusmek gerekiyor oran alirken mi teklif edebiliriz??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    fesih sözleşmesi bankayı bağlamaz ki müşteri istediği gün gider kmh yı iptal eder ve banka hayır olmaz diyemez
    banka ile kiracı ve kiraya veren aralarında sözleşme yapılıyor ondan iptali söz konusu değil bankadanda öğrenebilirsinz

3. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Akşam üstü meşguldüm yazamadım ameliyattan çıkan hastam vardı o yüzden detaylı yazamadım .

Avrupa tipi opsiyon sadece vade sonunda dönüyor 5.10 a olursa Londra saatinde vade süresi 5 hafta civarı diyebiliriz

Kur 5.21 gibi idi işlem okeylediğimde o yüzden az çıkmış olabilir prim değişiyor anlık

Miktar 1000 den biraz eksik .

Durum kısaca özetlersek bu şekilde .

Oran opsiyonla beraber 25 oldu özetle bu şekilde

Zaten oran pek paylaşılmıyor sürekli konular farklı yerlere gidiyor nedense

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Tüm halka bak doların cıkacagını tahmin ediyor...Hey yavrum hey herkes herşeyi biliyor...2019da 5'i gecemicek nasıl ters köşe yaptırcaklar izleyin...

Elektrik, su, gaz vb abonelikler kiracı tarafından üzerine alınmadığı takdirde zaten ilgili birimler tespit edince kesiyor. Üstelik doğal gaz tesisatı için yeni düzenlemelere uygun hale getirilmesi şartı da aranıyor.

İlgili idarelere mevcut kiracının aboneliği üzerine almadığını, sözkonusu hizmetler nedeniyle ödenmeyen ve ödenmeyecek borçlardan herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğinizi, gerekli tedbirin idare tarafından acele alınması hususlarını yazılı bildirir ve kayıt tarih ve sayısını içeren dilekçenizin örneğini gerektiğinde ispat için saklarsanız sorununuz çözülür.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sekerpareeee...kiz sekerpareee
    Sacin nerde kiz senin.....

Ben bu benjonun ejdadini yakalarsam...
    Nasil olsa full girmediniz dipten alim firsatiniz olur en azindan sifre yengede dursun bu arada )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    50k Usd
    Ziraat 32 gün %3.50
    Halk 32 gün %4.25
    Yapı Kredi 32 gün %3.70

250k TL
    Halkbank 32 gün %20.25
    Aktif günlük repo 4. Mk yı siz hesaplayın

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Elektrik, su, gaz vb abonelikler kiracı tarafından üzerine alınmadığı takdirde zaten ilgili birimler tespit edince kesiyor. Üstelik doğal gaz tesisatı için yeni düzenlemelere uygun hale getirilmesi şartı da aranıyor.

İlgili idarelere mevcut kiracının aboneliği üzerine almadığını, sözkonusu hizmetler nedeniyle ödenmeyen ve ödenmeyecek borçlardan herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğinizi, gerekli tedbirin idare tarafından acele alınması hususlarını yazılı bildirir ve kayıt tarih ve sayısını içeren dilekçenizin örneğini gerektiğinde ispat için saklarsanız sorununuz çözülür.
    İlgili idareler o sözleşme bizi bağlamaz abone kimse onu gagalarız der işin içinden çıkar

Sayfa 265/999 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •