Akşam üstü meşguldüm yazamadım ameliyattan çıkan hastam vardı o yüzden detaylı yazamadım .
Avrupa tipi opsiyon sadece vade sonunda dönüyor 5.10 a olursa Londra saatinde vade süresi 5 hafta civarı diyebiliriz
Kur 5.21 gibi idi işlem okeylediğimde o yüzden az çıkmış olabilir prim değişiyor anlık
Miktar 1000 den biraz eksik .
Durum kısaca özetlersek bu şekilde .
Oran opsiyonla beraber 25 oldu özetle bu şekilde
Zaten oran pek paylaşılmıyor sürekli konular farklı yerlere gidiyor nedense
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm halka bak doların cıkacagını tahmin ediyor...Hey yavrum hey herkes herşeyi biliyor...2019da 5'i gecemicek nasıl ters köşe yaptırcaklar izleyin...
Elektrik, su, gaz vb abonelikler kiracı tarafından üzerine alınmadığı takdirde zaten ilgili birimler tespit edince kesiyor. Üstelik doğal gaz tesisatı için yeni düzenlemelere uygun hale getirilmesi şartı da aranıyor.
İlgili idarelere mevcut kiracının aboneliği üzerine almadığını, sözkonusu hizmetler nedeniyle ödenmeyen ve ödenmeyecek borçlardan herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğinizi, gerekli tedbirin idare tarafından acele alınması hususlarını yazılı bildirir ve kayıt tarih ve sayısını içeren dilekçenizin örneğini gerektiğinde ispat için saklarsanız sorununuz çözülür.
Yer İmleri