Originally Posted by
tribal
Yakında notlar teker teker artmaya başlar. Nerden bakarsan bak bu piyasa fena yükselecek, hareket başladı zaten bu yükseliş ve düzeltmesi bir süre sonra teknikte küçük bir hareket olabilir. Aklıma hep 2012-13 lerde vadeli 50-60 binken Oliver diye biri vardı burda vadelide hedefim 140 bin dediginde herkes dalga geçti adamla

30 binlik araba 300 bin olmuş, 100 bin tarla 1 milyon olmuş. Kahvede 50 kuruş olan çay 3-4 lira olmuş. Bunlar cansız üretmeyen metalar. Konusunu yaptığımız şey hisse senedi. Şirketlerin şuan sahip olduğu taşınmazlarin değer artışını bir kenara koy, bunlar birde işleten kar üreten yapılar. Sirkerin pd-dd değerleri, piyasa değeri ortada ama defter değerleri en son ne zanan hesaplandı ? Dolar geçen yılın başında 6 liraydı. Yeni defter değerleri hesaplansin pd-dd oraları 3 TE bire düşer.
Defter değerleri güncellendi yada ne zamanda bir gunxellenir bilmiyorum. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim daha sağlıklı yorumlarız.
Siz yazınca kıllandım araştıracağım, bilanço açıklarken defter değeri de güncellenmeli. Mesela gyolar kar hesaplarken taşınmazların değer artışlarını bilançoya giriyorlar diye biliyorum.
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri