Sayfa 265/614 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. Beklemekten baska çare yok.yıllarca durduk dahada dururuz spek istedigini yapsın .mecbur 3-5 tavan yapacaksın .arsa parası fon parası temettüdür bedelli bedelsizsiz odur budur vs vs .birsekilde birsey yapacaktır.ha bu 1 yıl olur 3 yıl olur bilinmez.bu kagıt uv kagıdıdır (Nokta) YTD şahsi görüşüm

2. Vakit ve nakit sıkıntı deyilse alın dursun .toprak gibi düşünün .hem cment hem cmbtn için .kafanızı yormayın alın dursun unutun.kv ov yaramaz .ytd

3. bakalım yukarı kanaldan aşağı 2. dairenin kanalına düşecek mi
    Attached Images Attached Images

4. Uzun vadede bundan bi mok olmaz

Ben 6 yıldır bekliyorum 45 maliyetle

O bakımdan uv lafı boş laftır.

Bunda kısa orta vadede işlem yapan kazanıyor..

Noktayı buraya koyalım.

Her yere nokta koyarsak noktanın özelliği kalmaz..

5. 6 yıl boşa beklemişsin.demek istedigim bu kagıt sona geldi artık.buradauzun denilen olay 1-3 yıl.ha ben al ver yapar 3 beş kazanırım dersen ayrı mevzu. Senin dedigini yaptık zaten 38 al 53 verdik.demek istedgim nakitte ve vakitte sıkıntı yoksa beklenir. Bu benim sahsi görüşüm sanada başkasınada yatırım olmaz bu işler arz talep meselesi

6. Bunda ancak nakitte sıkıntı yoksa beklenir. Başka türlü beklemek anlamsız.

Hani uv kağıdıydı 6 yıl niye boşa geçti.

Madem uv öneriyorsun neden al sat yapıyorsun

Madem al sat yapıyorsun neden insanlara uv tutun diyorsun

Mademki kazandığın bir yöntem var onu niye önermiyorsunda benim gibi uv tutup zararda bekleyenlerin yöntemini öneriyorsun

7. Anlatamıyorum herhalde.artık 1 kac yıl beklenir .cok sıkıştılar tahminimce.(1) ewet nakitte sıkıntı yoksa kagıt 38 den 53 geldiginde bir miktar verilir . Ve tekrar su anki degerden yerine konur. Umudun yoksa niye bekliyorsun. Bir 6 yıl daha aynı filimi oynayamaz.buna spk bile izin vermez.(2) önerdigim durum pes etmesin kimse .(3) insanlarada uv önermiyorum durumu anlatıyorum. Dikkatini çekerim bu durum şahsi düşüncemdir.kimsenin karı zararı beni ilgilendirmez.burası form ilgilenen fikrini beyan eder.ytd

8. Evet anlamıyorum, 2113 ve 2114 numaralı mesajlarını bi daha okurmusun. Oralarda uv kağıdı diyorsun sonrada ben uv demedim diyorsun

Parasal sıkıntım yok, o nedenle vermiyorum. Zaman geçtikcede gidenleri gördüğün için veremiyorsun

Değil 6 yıl 16 bi şey yapmasa spk'nın hiç umurunda olmaz. Olsaydı 200 milyon ciro yapıyon bu zararı yıllardır nasıl yazıyon diye sorardı.

Benim gibi çok kişi var. Kimsenin pes edeceğini zannetmem. Yeni alan arkadaşlar verirse onu bilemem..

Şahsi düşüncelerimdir

Ytd

Sayfa 265/614 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •