Originally Posted by asuzm El Mersin'e biz tersine gidiyoruz.Neden ? inşallah bunada sıra gelecek unutulmuş gibi bir durum var..yatırımcı ilgisini nedense sıcak tutmuyorlar nedense....kendi haline bırakılmış izlenimi var....
Adamlar yurt disinda kapasite artiriyor hissede tik yok...birgun flap hareketi yapacaksin adim gibi eminim...
Biraz daha aldım.
Originally Posted by asuzm Biraz daha aldım. doğru yapmışsın...hisse farkedildiğinde geç olacak düşünüyorum.....
Kale gibi ... Zaptedecek baba yiğit çıkmadı.
Originally Posted by asuzm Kale gibi ... Zaptedecek baba yiğit çıkmadı. SayınAsuzm:Bende uzun süredir beklemedeyim,Sıkıntım yok,isterse 10 yıl beklerim,zararına hayatta vermem.Selamlar.Bol kazançlar.
Originally Posted by kingboy SayınAsuzm:Bende uzun süredir beklemedeyim,Sıkıntım yok,isterse 10 yıl beklerim,zararına hayatta vermem.Selamlar.Bol kazançlar. Asla zararına vermeyenlerden ve mutlaka kazananlardan biri de benim.Sana da bol kazançlar...
Originally Posted by asuzm Asla zararına vermeyenlerden ve mutlaka kazananlardan biri de benim.Sana da bol kazançlar... Beni de unutmayın...
Forum Rules
Yer İmleri