Sayfa 266/656 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Bizim aga ket vurdu yine

2. ağa gerçekten de iyi iş çıkarıyor..tebrikler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Aslında buralar teknik olarak düzeltme yeriydi.. Ya direnci kırıp gidecekti ya da kırmayıp kanalın alt bandında yönelecekti... Direnci geçemedi... Düzeltme yapmasına da ağanın alımları müsaade etmedi... Bu anlamda spek kağıdı yataya sardirip bilançoya kadar oyalayabilir....

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çok şükür başka hisselerde dayak yiyenler geri dönmüş...
    şamaroğlanı gibi
    bumerang gibi
    atıyorsun geri geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    şamaroğlanı gibi
    bumerang gibi
    atıyorsun geri geliyor
    kendini tarif etmişsin galiba...ben ruhum daima burada...buradan hiç ayrılmadım ben..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kendini tarif etmişsin galiba...ben ruhum daima burada...buradan hiç ayrılmadım ben..
    ruhun burada kendin kaçak
    vardığın KAREL i de kuruttun

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    ruhun burada kendin kaçak
    vardığın KAREL i de kuruttun
    Karel dün 6,47 den almıştım..dün %8 prim yapmıştı..bu gün dün oluşan çıkışı hazm etme isteğindedir...bu işlem biter bitmez yoluna devam edecektir..rsi henüz onda yeni yeni çıkışa geçiyor...teknik olarak henüz yolun başındadır..durdonun ise biraz dinlenmeye ihtiyacı var...ağadan olmasa zaten şimdilik ciddi bir miktarda düşecekti..kalk ,otur ağaya dua et...ağa da büyük bir ihtimalle bilançoya kadar hisseyi buralarda dinlendirmek isteyecektir...ağa istese daha da yukarı götürebilir ama elbette onun da risk algısı vardır...belli bir yerden sonra kimse riske girmek istemez....

benim mantığıma göre de bu civarlardan bilançoyu karşılaması daha doğru olur...yine de kararı piyasa verecektir..

8. Son dakka yine kedi sıçraması ile hafif arti kapatti spek emmi... Vakit daralıyor tabi...

Bir de bizm ihracatın önemli kısmı İngiltereye.. Bu anlamda sterlinin diger para birimlerine göre daha fazla değer kazanmasınin bizim icin olumlu olduğunu düşünüyorum..

Sayfa 266/656 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •