Sayfa 266/999 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    kanal istanbulu yapmaya söz vermiştir belki...siyaset sag göster sol vur
    o kanalı çin finanse edecek o ayrı mesele
    hala bu kanalın gerçekleşmeyeceğine para yok hayal ürünü diye yorum yapanlar görüyorum ve güleceğim geliyor. Kanal yapılacak izleyelim ve görelim. Türkiye Cumhuriyeti bir hub olacak, Türkçesi gelen geçen hanı. Ayakaltı bir ülke.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün bir videoda .

2020 itibariyle

100 bin dolar

100 bin euro

1 milyon tl bakiye için .

Bir seferliğine veya her sene vergi alınması gündemde deniliyor .

Parayı bankadan kaçırıp bank run mı yapacaklar bunlar
    99 bin dolarım var ne olacak

şaka bir yana o videoyu yayınlayan vatandaş suç işliyor ama ciddiye alıp şikayet eden çıkar mı bilmem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku

Rastgele bir bilimsel konuda tarafsız, doğru bir makalenin ve araştırmanın gelişmiş bir batı demokrasisinden çıkma ihtimali mi yüksektir yoksa Çin veya Hindistandan mı. Hangisine itibar edersiniz?
    Bilim konulu makalelerin yeterliliği konusunda bizim hakemliğimiz, bizim vereceğimiz itibar mı geçerli oluyor yani?

Bu yaklaşımla az gelişmiş ülke kaynaklı makalelerin dandik olduğu, sadece gelişmiş ülke kaynaklıların itibar göreceği gibi hiç bir objektifliğe sığmayan bir kabul benimsenmiş olmuyor mu?

4.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    Marbella , Ibiza , Como , Capri , Gstaad , Saint Barthelemy , St. Moriz , Taormina , Floransa , Formentera , The Algarve buraları geze durun... Cote d'Azur ' a ( Antibes , Nice , Monaco Monte Carlo , Saint Tropez ) ise lütfen gelmeyiniz. Bıktık artık kapri şortlu güneş yüzü görmemiş süt beyaz bacaklı ultra-meraklı tur turistlerinin ellerinde telefon foto makineleri ile şak şak arabalarımızın bizim resmimizi çekmelerinden , yaşam tarzımızı incelemelerinden... yeterrrr ya yeter... laboratuvar mı orası neyi gözlemliyorsun ?
    Güney Fransa yı şiddetle tavsiye ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bilim konulu makalelerin yeterliliği konusunda bizim hakemliğimiz, bizim vereceğimiz itibar mı geçerli oluyor yani?

Bu yaklaşımla az gelişmiş ülke kaynaklı makalelerin dandik olduğu, sadece gelişmiş ülke kaynaklıların itibar göreceği gibi hiç bir objektifliğe sığmayan bir kabul benimsenmiş olmuyor mu?
    Bizim hakemliğimiz değil bütün dünyada kabul görmüş yüzlerce yıllık birikimi ve organizasyon yeteneği olan kurumlar ve onların akademisyenleri verecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku

Hangisine itibar edersiniz?
    Pardon.

Ben de bize soruyorsunuz sandım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Kimsenin kanal İstanbul yapacağı yok yapacak gücü olmadığı gibi. O kadar çok muhalefet edildi ki ,yapmış kadar oldu.
    yarın bir gün sorulsa ben yapacaktım Ce HaPe engelledi diyecek. Salın gitsin,ne hali varsa görsün diyeceğim atı alan beylerbeyinde.
    Adam amacına fazlası ile ulaştı,geçmiş olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Bu ülkedeki insanları bir çekme halatının ucuna göndermeyi başardılar. ORTASI YOK. Ya bu ucu tutucan yada da bu ucu. Biraz inisiyatif,akıl,insaf.

Sayfa 266/999 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •