Sayfa 266/919 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Canlı yayın 11 de tv24. https://mobile.twitter.com/kron_tech/status/1332942371365949446

2. Çok genel konuştu. Kron'a yönelik pek birşey söylemedi. Zaten ekranın altında "Lütfi Yenel-Firma Yönetim Kurulu Başkanı" yazıyordu. Sunucu "Şirketiniz siber güvenlik alanında dünyada sayılı şirketlerden biri olarak gösteriliyor." dedi. Siber güvenliğin sadece PAM alanında uzmanlaşmış durumdayız."diye yanıt verdi. Gartner raporundan bahsetti. Teknopark'lar ve teşviklerle düzenleme yapılmalı dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Çok genel konuştu. Kron'a yönelik pek birşey söylemedi. Zaten ekranın altında "Lütfi Yenel-Firma Yönetim Kurulu Başkanı" yazıyordu. Sunucu "Şirketiniz siber güvenlik alanında dünyada sayılı şirketlerden biri olarak gösteriliyor." dedi. Siber güvenliğin sadece PAM alanında uzmanlaşmış durumdayız."diye yanıt verdi. Gartner raporundan bahsetti. Teknopark'lar ve teşviklerle düzenleme yapılmalı dedi.
    Sunucu kurallar geregi isim veremiyoruz dedi ama Gartner'da ilk 10 girmesinden biz de gururlaniyoruz gibi bir seyler soyledi. Lutfi ise ofisten calisma ile ilgi mutlaka ofise gelinmesi ile ilgili son duzenlemeden geri donulmesi gerektigi, uzaktan calismanin devami gerekliliginden bahsetti. Tubitak tesviklerinin gozden gecirilmesi gerektiginden bahsetti. Ayrica Savunma Sanayi Baskanliginin girisimlerini de ovdu. YTD

4. Şu anda satılsa normal değerinin oldukça üstü bir değere satılabilir. Taliplisi çok olur. Burda Netaş'ın bile hisselerini satması biz yatırımcılar için yeterli aslında.

5. Haftalık görüntü;
    Sıkışma devam ediyor. Önümüzdeki hafta 26-27,70 arası hareket beklenir. 27,70 üzerinde haftalık kapanışlarda, 28,75 ve 30,34 hedef olacaktır. 26 altında haftalık kapanış ise trendin de kırılacağı anlamına gelir ki pek hoş olmaz.
    Bilindiği üzere kront bilançosu hep son çeyreğe endekslidir. Satışların son çeyrekte yoğunlaşması , lisans yenilemeleri falan gibi nedenlerden dolayı. Bu beklentilerin fiyatı nereye kadar taşıyacağı önemlidir. Bana göre son zirvesinden gelen düşen hattı 30,34 den geçiyor.( bu değer her gün değişir) bu değerin üzerine atabilirse bu süreçte yukarı yönlü güzel beklentiler olduğu kanısına varabilirim.
    Yazdıklarım ve çizdiklerin asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Şu anda satılsa normal değerinin oldukça üstü bir değere satılabilir. Taliplisi çok olur. Burda Netaş'ın bile hisselerini satması biz yatırımcılar için yeterli aslında.
    Netas'in hisselerini satmasi sirkete bir girdi saglamaz, para Netasa gider. Ha su anki hisse fiyatinin cok uzerinde satilir, o zaman biz kucuk yatirimcilar icin hisse fiyatina aklimizda bir deger bicme acisindan deger tasir...o kadar.. ha ama ucuza giderse de o zaman tersi olur..

Ben sahsen Netasin hisselerini satmasina cok ihtimal vermiyorum. 26 liradan hesaplasak, 36 milyon lira Netas icin kucuk bir miktar. Ha ille de birileri satacak olsa, ben Lutfi'nin satmasina daha buyuk ihtimal verirdim. Bu da tamamen, psikolojik tahlilimden kaynaklaniyor. Yani genelde insan yaslaninca, en azindan parasinin bir kismini yavas yavas sevdiklerine kaydirmak ister. Malum, Lutfi'den sonra Kron'un yine iyi bir sekilde yoneltilip yoneltilemeyecegi malum degil. An itibari ile soz hakki Netas'a kalacak gibi ama onlar da cok guven vermiyor.

En iyisi tahsisli sermaye artirimi ile ortak alimi bence. Tabi tahsisliden gelen paranin ne kadar verimli kullanilacagi da onem arzeder. Su yeni girisim ortakliklari olabilir mesela.

Yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Netas'in hisselerini satmasi sirkete bir girdi saglamaz, para Netasa gider. Ha su anki hisse fiyatinin cok uzerinde satilir, o zaman biz kucuk yatirimcilar icin hisse fiyatina aklimizda bir deger bicme acisindan deger tasir...o kadar.. ha ama ucuza giderse de o zaman tersi olur..

Ben sahsen Netasin hisselerini satmasina cok ihtimal vermiyorum. 26 liradan hesaplasak, 36 milyon lira Netas icin kucuk bir miktar. Ha ille de birileri satacak olsa, ben Lutfi'nin satmasina daha buyuk ihtimal verirdim. Bu da tamamen, psikolojik tahlilimden kaynaklaniyor. Yani genelde insan yaslaninca, en azindan parasinin bir kismini yavas yavas sevdiklerine kaydirmak ister. Malum, Lutfi'den sonra Kron'un yine iyi bir sekilde yoneltilip yoneltilemeyecegi malum degil. An itibari ile soz hakki Netas'a kalacak gibi ama onlar da cok guven vermiyor.

En iyisi tahsisli sermaye artirimi ile ortak alimi bence. Tabi tahsisliden gelen paranin ne kadar verimli kullanilacagi da onem arzeder. Su yeni girisim ortakliklari olabilir mesela.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Netas daki hisseler imtiyazlı hisseler Sayın Usta. Bu hisseleri aldığınız zaman şirket kontrolünü sağlayabiliyorsunuz. Netaş ile Lütfü Yenel arasında nasıl bir ilişki var çözmek zor. Netaş istese yönetim kurulunu değiştirebilir. Ama Kron'u umursadıklarını hiç sanmıyorum. 2 tarafa da ciddi katkı sağlayabilecek bir yapılanmaya gidilebilir ama yapmıyorlar.

Şahsi gözlemime göre özellikle Netaş'ın ZTE devri sonrası tamamen görmezden geliyorlar. Bu da bende ortaklıktan çıkmak isteyebilecekleri izlenimini uyandırıyor. Netaş'ın işletme sermayesi ihtiyacı var. İmtiyazlı hisselerin satışından sizin aksinize 100 milyon TL'nin üzerinde bir gelir elde edebileceklerini düşünüyorum. Ayrıca Netaş daki hisselerin satışı çağrıya gidecek bir süreci de başlatacağı için küçük yatırımcı için de oldukça önemli.

8. https://mobile.twitter.com/yirmidort...71044462882816

Burada var dinlemek isteyenler varsa.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 266/919 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •