Sayfa 266/614 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. Amma uzattın kagıt uzun vade diyoruz zaten vermeyin kaptırmayın malınızı diyoruz ne var bunda anlaşılmıycak. Kagıt yükseldiginde ver fakst geri çekecegini kestir aradaki karı al . Düşükten tekrar yerine koy. Sen ne duymaya calışıyorsun hayırdır

2. burda demesin kimse spek yok diye sabah sattım. sattığımın altına vermedi adam resmen tahtayı takip ediyor. 40altına verir dedim. nafile

3. Uv sadece benim düşüncem önermiyorum dedigim bu ben burdan kimseye yatırım tavsiyesinde bulunamam.anlamadın mı hala

4. Burda muhhabbet bitmiştir.lafı uzatıp anlamamanız spek efendinin ekmegine yag sürer baskada bişey olmaz. Benden bu kadar . Hayyyydiii bol şanslar

5. her zaman papaz pilav yemek bir gün verirsin haber gelir arkadan bakarsın

6. ben bilançoya inanmıyorum bu sefer ters köse yapar inşallah ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Başkan1 Yazıyı Oku
    Beklemekten baska çare yok.yıllarca durduk dahada dururuz spek istedigini yapsın .mecbur 3-5 tavan yapacaksın .arsa parası fon parası temettüdür bedelli bedelsizsiz odur budur vs vs .birsekilde birsey yapacaktır.ha bu 1 yıl olur 3 yıl olur bilinmez.bu kagıt uv kagıdıdır (Nokta) YTD şahsi görüşüm
     Alıntı Originally Posted by Başkan1 Yazıyı Oku
    Vakit ve nakit sıkıntı deyilse alın dursun .toprak gibi düşünün .hem cment hem cmbtn için .kafanızı yormayın alın dursun unutun.kv ov yaramaz .ytd
    Anlatamıyorum herhalde.artık 1 kac yıl beklenir .cok sıkıştılar tahminimce.(1) ewet nakitte sıkıntı yoksa kagıt 38 den 53 geldiginde bir miktar verilir . Ve tekrar su anki degerden yerine konur. Umudun yoksa niye bekliyorsun. Bir 6 yıl daha aynı filimi oynayamaz.buna spk bile izin vermez.(2) önerdigim durum pes etmesin kimse .(3) insanlarada uv önermiyorum durumu anlatıyorum. Dikkatini çekerim bu durum şahsi düşüncemdir.kimsenin karı zararı beni ilgilendirmez.burası form ilgilenen fikrini beyan eder.ytd
    Amma uzattın kagıt uzun vade diyoruz zaten vermeyin kaptırmayın malınızı diyoruz ne var bunda anlaşılmıycak. Kagıt yükseldiginde ver fakst geri çekecegini kestir aradaki karı al . Düşükten tekrar yerine koy. Sen ne duymaya calışıyorsun hayırdır
    Uv sadece benim düşüncem önermiyorum dedigim bu ben burdan kimseye yatırım tavsiyesinde bulunamam.anlamadın mı hala
    Sen önce uv deyip demediğine karar ver.

Evet çok uzattın, sen uz vade kağıdı dedin bende uv bi mok olmaz dedim niye Rahatsız oldun ki

8.  Alıntı Originally Posted by caziler Yazıyı Oku
    ben bilançoya inanmıyorum bu sefer ters köse yapar inşallah ytd

Bencede sermaye arttırımı yapmadan önce çıkışa temel hazırlamak için üç-beş dönem kar açıklayacaktır. İnşallah o dönem başlar artık.

Sayfa 266/614 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •