Sayfa 267/441 ÝlkÝlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,129 - 2,136 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Grafiklerden gördüðüm kadarýyla 1 froto = 4.4 toaso þimdiye kadar ki en yüksek rasyo!
    Dayanamadým, 4.35 ortalama ile 1 birim daha pair-trade yaptým. Önceki 2 birim 4.0 ortalama ile yaptýðým pair-trade'ler þu an için ciddi zararda Bakalým toplamda zararý çýkarýp kara geçebilecek miyim? Ya da zarar artacak mý?

Kesinlikle YTD, bu iþleri bilsem zararda olmazdým

Yine patinaj yapýyor, yakýþmýyor.

3. Froto elektrikli ticari üretimine baþlayacak, beklenti artýyor. Ama Tofaþ, 2023 e kadar herhangi bir elektrikli atýlýmý olmayacak, görünen o ki Cross over modeli de pek isteneni veremedi, o yüzde Ford gidiyor biz duruyoruz. Ama kârlýlýk ve satýþlar gayet iyi

4. Bu hafta BIST 100 de sondan 7.performansi yüzde 5 kayýpla geçti,bistin rekor haftasýnda hayret verici hani öyle fazla primli bir hisse de deðil

5. Bugün FROTO dan çýkan by buraya girer mi acaba?Biraz da bizi görseler...

6.  Alýntý Originally Posted by perke Yazýyý Oku
    Bugün FROTO dan çýkan by buraya girer mi acaba?Biraz da bizi görseler...
    Birlesmeden sonraki operasyonel devamliligi gormek istiyor piyasalar sanirim.Tofas ne yapacak avrupa toparlanmasini da bekliyorlar olabilirler...
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

7.  Alýntý Originally Posted by sysdate Yazýyý Oku
    Kademeli alýma devam.

Kasým hatta aralýk aylarýna sarkan sipariþler, emeklilerin fabrikaya geri çaðrýlmasý, artan otomobil ihtiyacý ancak halkýn azalan ekonomik gücü.. motive eden kalemler..
    Faizlerin artmasý ve tekrar korona kapsamýyla üretimin durma ihtimali de riskler bana göre..
    22.50 ortalama ile beklemeye inatla devam. 2021 2.ç e kadar 4 yüro hedefim var. Benim için en büyük hatta tek risk pandeminin tekrar üretimi veya ihraacat kanallarýný aksatma ihtimali.
    1.0 motor batýda ageanýn önünü açar ki bence en büyük eksiðiydi. Mesela hollanda, belçikaya 1.0 motorsuz bir a b ve c sýnýfý otomobil giremez.
    Diðer canýmý sýkan nokta çoðu kurumun tepede tavsiye listesinde olmasý. Kimse ford u önermemiþti mesela..
    Bunun harici son çeyrek için 750+ milyon kar bekliyorum ve pandemi riski hariç bunun 2021 2.ç e kadar sürdürebilir olduðunu ve bu sürede bist ve toaso nun OV zirve yapacaðýný düþünüyorum.
    Ýhraacat ortamalarý yakalamak üzere. Ýç piyasayý zaten biliyorsunuz...

8. Sattýðýn arabalar gözüne dizine dursun Tofaþ ortalama bugünkü alýmlarla 24,50 üzerine atýldý

Sayfa 267/441 ÝlkÝlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •