Sayfa 267/755 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 6033 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Reis öylede, şu yunan iti ile oluşabilecek küçük bir kıvılcımda fener mener kalmaz.. Tek korkum bu.. yoksa boyle güçlü bir trentte olan senet satılmaz.. Daha gelebilecek şampiyonluğu fiyatlayacağız..
    Ben mi düşüneceğim bunu?Spek düşünsün......Milyonlarca lotu neye göze alarak aldı bunca zamandır?

Yıllardır FB hissesinde zararla bekleyen binlerce ky mallarını amma kar ederek amma zarar ederek SPEK e devretti....!!!!

Bende var denizde damla lot FENER onlarda var milyonlarca lot.....Bu yıl FENER geçen yılki tspor olmuş.Artık ne beklenti varsa kullansınlar.....!!!!

Ben edebileceğim kara bakarım.....!!!!
    Son düzenleme : tatardemir; 31-08-2020 saat: 21:07.

2. Muriç satılmış 20 milyon euroya deniliyor investing de.Kaynak fotomaşmış....!!!!

https://www.fotomac.com.tr/fenerbahc...esme-detaylari

3.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Ben mi düşüneceğim bunu?Spek düşünsün......Milyonlarca lotu neye göze alarak aldı bunca zamandır?

Yıllardır FB hissesinde zararla bekleyen binlerce ky mallarını amma kar ederek amma zarar ederek SPEK e devretti....!!!!

Bende var denizde damla lot FENER onlarda var milyonlarca lot.....Bu yıl FENER geçen yılki tspor olmuş.Artık ne beklenti varsa kullansınlar.....!!!!

Ben edebileceğim kara bakarım.....!!!!
    Dostum elbette sen ben düşünmeyeceğiz, bunlarda para bitmez ıkı taban yapar 19 tl ye basar pıyasa kotu oldumu.. akabinde pıyasa düzelir 50 TL yaparlar.. Amaç kısada oluşabilecek gerı çekilmelerı kara dönüştürebılmek..
    Şu yunan belasından kurtulabılırsek pek sorun kalmaz pıyasalar açısından.. Piyasaları muhtemeldirkı 106 bın desteğine kadar zorlayacaklar..
    Murıç haberı doğruysa yarın olumlu yansıyabılr..

Koca Fenerbahçe bir Messi etmiyor a.q.gelde üzülme.. Adamın imza parası fb den daha kıymetli..
    Son düzenleme : kwon3; 31-08-2020 saat: 22:00.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. İyi ki portföyün %70 ni Fener ayırmışım, yakın zamanda Allah ım Loca almayı nasip eder.

5. Turnuva oynuyoruz.Antalyaspor karşısında 2-0 öndeyiz....!!!

Kasımpaşa dan bedavaya aldığımız MAME THIAM muhteşem atıyor.2 gol birden attı golcümüz...Twitter da MAME THIAM gündem oldu.....!!!

Bu hazırlık maçı da yarın için Fener e olumlu yansıyacaktır bana göre.....!!!!

6. Fener CANAVAR gibi oynuyor.....!!!!

Erol Bulut sihirli değenek oldu FENER imize.....!!!!!

Maşallah,maşallah.....!!!!

Sayfa 267/755 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •