Siz baskı diyorsunuz ama, kademelerde boş. Alıcı yok. sanki Bütün kurumlar, bütün yatırımcılar anlaşmış gibi polhodan uzak duruyorlar. Eregli 30.XX fiyatlarda kademeye 350.000 mal koyuyorlar,saniyede bitiyor.Burada kademedeki 50,60 bin lot saatlerce bekliyor.Buna baskı denirmi bilmiyorum.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Adam hangi gün ne yazdığını unutuyor![]()
Bir gün satışlar boş alış dolu yediriyorlar.
Bugün alışlar yok çünkü ilgi yok.şimdi ne yumurtlucan 2 milyon satışa sadece 500 bin alış senin mantıga göre dökmek istiyorlar ama sen bunu yazamazsın .
En tehlikeli insan tipi; az anlayan, çok inanandır."
Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır. Realiter go go![]()
Bence sorun sizde, Benim yorumlarımı önyargılı okuduğunuz için,yorumları dogru okumuyorsunuz.Yorumları objektif okuyup değerlendirme yeteneginden yoksunsunuz.
Ben ne yazdım.Kademeler az ama alış yok dedim, satış yokmu dedim. Evet bak, gün içersinde hem aktif kademeden, hen pasip kademeden mal yediriyorlar. şimdi 3.09 azaldıkça ekleme yapıyorlar. endeksin durumuna göre bazende ,pasif kademeye alıcı geldikçe gelene veriyorlar. ytd
Kabullenin artık, Benim olduğum gibi sizlerde yanlış yerdesiniz. Beni bahane ederek kendinizi kandırmayın. mal ortada,çarpsan da çıkarsan da bölsen de bu. Beni taraflı göstermeye çalışarak,üç beş küçük yatırımcı ile bu kağıdı yukarı taşıyamazsınız.Sadece üç beş kişinin canını daha yakma dışında başka bir şey olmaz.ytd
Sen can yaktın iyi bilirsin 2.70-2.80 mal yediriyorlar 19 yılın enflasyonu açıklanınca görürüm polhoşu diye diye bugün tertemiz 3.07 verebilecek adamı cebindekinden ettin.
Tutarsız satış az olunca kademeye yediriyorlar satıs yüklü olunca kademeye yediriyorlar gercekten ne içiyorsun?
Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır.
İster 2 ye ver ister 5 e çıkar satılık mal yok spekcim. Al ver ver al dön baba dönelim.
Geçen yıl 0,60 cente satmadığım malı 0,22 cente satanın…
Yer İmleri