Sayfa 267/1007 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    arazi sıkıntısı fiyatların düşümesine engel olur bence...ülkenin nüfusu sürekli artıyor ama eldeki toprak belli...bence konut fiyatları zor düşer...üstüne bir de maliyetler eklenince...hadi maliyetler bir ihtimal düşse bile konut yapacak arazi her geçen gün biraz daha azalacak...

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şu zamanda ev almak uygun mudur ev fiyatları normal mı yoksa balon mu ne dersiniz

Bir şey daha öğrndik ya da ben yeni öğrendim..!!

ICANN diye bir kurum var, ABD'de..
    UKRY ,Rusya'nın internet bağlantısının kesilmesi için kuruma başvurmuş..

Coniler,isterse Interneti de kesebiliyorlarmış..

ICANN ne iş yapar?
    internetin kalbi sayılan DNS alt yapısını ve alan adlarını bu kurum yönetiyormuş..
    Yani, Hangi WEB adresinin hangi IP numaralı sunucuya ait olduğunun kaydını tutuyormuş..

Teknik olarak internetin çalışmasını sağlayan anahtar ICANN'ın elinde..
    .................+

Bizim Binali YILDIRIM'ın çocuklarının,şirketlerinin
    26 milyar USD varlıklarının olduğu Hollanda basınında yer almıştı..
    OLİGARKLAR söz konusu olunca aklıma hep bu belediye memuru Binali geliyor..

Bir gün hesaba çekilmeyecek mi bunlar acaba??
    İşi hep ABD ye mi bırakmalıyız?

3.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Şimdi balon diyorsunuz da balon olmayan birşey mi var herşeyin maliyeti uçmuş ve enflasyon böyle iken hiçbirşey balon olamaz artık. En dandik yerde bile ev yapım maliyeti m² fiyatı 5bintl
    Abi yeni evler 1 milyon en az bunun kirası bulunduğum ilde taş çatlasın 36 bin. Bunun 4500 vergisi var demirbaş gideri olursa da o da zarar. Evi satıp faize geçsen 150 bin cebine girer. Ticaret üretim yapan biri 1 milyon Kredi çekse yada vadeli mal alsa hammadde alsa %30 vade farkı öder. Böyle baksan zarar 250 bin.

4. Ev fiyatları İstanbul ile bizim çanak gibi dümdüz konya için aynı olmamalı. Nerdeyse kirada yeni ev fiyatları da aynı. Ev maliyeti yüksek kabul ediyorum ama kira getirisi bu enflasyon da bu kâr payı yada faizde çok düşük. Gerçi bu şartlarda ticaret üretim yapan her ay zarar eder. Bana kalırsa üretim ticaret yapan mali yada parası aylık %5 artmıyorsa zarar etmiş demektir

5. Aslında sorun damadın müthiş Fikri sayesinde toplumum büyük çoğunluğunun geliri tuik sayesinde %50 azaldı. Dolayısıyla herkes bir önceki seneye göre %50 az harcıyor. Burada çoğunluk kesim kendi çapında ya küçüldü yada battı.

Mümkün olsa kiralar çok artar... Ya çadıra çıkılır. Ama devlet arazisi kalmadı..
    Bu nedenle varlık fiyatları artar enflasyon ortamında..
    Varlık varlık ile değiştirilebilir..
    Kira taksit oranını aramak mantıksız..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yunanistan'da büyük silah yığınağı oldu, uçak da sattılar. Herifler Türkiye'e karşı sandı ama Rusya'ya karşı silahlanmış oldular bence.
    https://odatv4.com/guncel/ilber-hoca...igi-yok-232200

Eski üstad yeni trol ORTAYLInın NATO değerlendirmesine

ariston pardon Ali Mehmet karşı çıkmış... )))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Lviv bölgesel askeri yönetimine göre, Rusya Ukrayna'nın Polonya sınırına yalnızca 25 kilometre mesafedeki bir askeri üssü hedef aldı. Lviv Bölge Valisi, "Batıdaki askeri tesise Rusya tarafından 30 roket atıldı. Hava saldırısında 9 kişi öldü 57 kişi yaralandı" dedi.
    https://www.cnnturk.com/amp/dunya/ru...eri-ussu-vurdu

Sayfa 267/1007 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •