“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Başlığın adının önemi de yok özünde.
Bu ülkenin yeni nesil siyasetçisinin de genel tavrı budur.
1000 kez vurguladığı, bütün kurgusunun üzerine oturduğu şeyin yalan olduğunu ispat edersin...
-"Sen ona ne bakıyorsun... Buna bak!" der!
Onu da yalanlarsın, daha muğlak başka bir şeyden dem vurur.
Su sığlaştıkça sen boğulursun, o bir biçimde yoluna devam eder.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Su o kadar sığ o kadar berrak ki suyun tabanındaki ufacık taşlar bile sayılabiliyorken o sığ ve berrak suyun tabanındaki taşları bile göremiyor görmek istemiyorsanız yapacak bi şey yok
(özünde bizleri gururlandıran şey üretmiş olmamız ve Azerbaycan'ın o ürettiğimiz siha'larla Ermenistan'a dünyayı dar ettiği gerçeğidir)
gerçekten üzgünüm!
yazık.
Hamiş
Bir kere intihar etmeye kararlıysanız derin sulara gerek yok, küçük bir leğen suya yeterli süre kafayı gömmeniz kafi.
Bu konuyu kapatıyorum cevap yazmayacağım.
Son düzenleme : koçari; 11-04-2021 saat: 05:34.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ra...u-belli-olacak
KARAR GÜNÜ SALI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu'nun tavsiyelerini salı günü yapılması planlanan kabine toplantısında masaya getirecek.
Ramazan ayında Türkiye'nin tamamında uygulanması planlanan tedbirlerle ilgili alınacak karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.
TURİZM SEZONU ÖNCESİ KORONA DURDURULACAK
Hükümete yakın kaynaklar, turizm sezonuna hazırlık amacıyla Ramazan ayında tam kapanma sağlanarak koronavirüs salgınını büyük oranda kontrol altına alınmasının planlandığını ifade ediyor.
Borsa
Ekonomi ve siyasetin barometresidir!
Sert hareketler ekseriyetle siyasi haberler düştüğünde görülür, borsa konuşurken siyasetten bağımsız hareket etmek, konuşmamak konşulmamasını istemek saçmalıktır.
https://www.ensonhaber.com/politika/...kiyeye-geliyor
bu haber
enka ile tekfeni hareketlendirebilir.
Bitiriyorum yazmayacağım desem de bi türlü olmuyor
umarım beceririm bu son olur
Selim abim
bir gönderisinde benim için sezarın hakkını sezar'a vermekte bi beis yok demişti(teşekkürler)
bende
Sayın obblomow için o deyimi söylemekde bir sakınca görmüyorum
çetin ceviz, sert kaya, birikimli birisi olduğunun farkındayım
siyaseten yanlış yerde duruyor ayrı şey.
ön yargılarını yenemiyor, yenmeyi denemiyor vesselam.
Son düzenleme : koçari; 11-04-2021 saat: 14:59.
Kızmaca, gücenmece yok abi.
Bişey diyeyim sana;
Evet, borsa konusunda bilgine inanır ve güvenirim, rakamları senden daha iyi okuyabilen insan sayısı sınırlıdır. Evet bu okuduğun rakamları iyi de yorumluyorsun.
Ama markete, pazara çıktığında kavunun dibini koklamakla uğraşıyorsun.. Karpuza tak tak diye vurmaya ve gelen sesi dinlemeye çalışıyorsun.
Birde olaya matematik aklınla, bilimle bakmaya çalışırsan aşacaksın bu engin gibi görünen dağları.
Nasıl mı ?
Ah be abim...Bilmiyor musun
Matematik te bir kurallar zinciri vardır; dünyanın en geçerli matematik kanunu
(+) / (-) = (-)
Negatifler için kendinizi parçalamayın, sonuç yine negatif olur
(+) x (-) = (-)
Negatiflerle tartışmayın, sonuç negatif olur
(+) - (-) = (+)
Negatifleri hayatınızdan çıkarın, sonuç pozitif olur.
Sevgiler, saygılar, mutlu ve huzurlu bir pazar dilerim herşey gönlünce olsun. Aldığın hisseler tavan tavan gitsin
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Selamlar, geçerken uğradım, birçok yazı okudum, yararlandım ve naçizane katkıda bulunabilir miyim diye yazmak istedim. Biraz da okul yıllarında matematiği sevdiğim ve yazınızdaki eşitlikleri görünce o yılları anımsadığımdan...
Sanırım bir ihtimal daha vardı:
(-) x (-) = (+)
Bu yaman çelişkiyi nasıl yorumlayabiliriz diye düşündüm, bir yanıt bulamadım.
NOT: Sayın obblomov ve koçari daha önceden başka topiklerden okuyup tanıdığım kişiler, siz ise eğer eskilerden bildiğim Selim abi iseniz aynı şekilde.
Bol kazançlar, saygılar...
Eski yeniler emlakçı mı olmuş?
En cazip emlakler Alarkta mıymış?
Yer İmleri