Çok garip hareketler gerçekten...
10 güne kadar her şey ortaya çıkar.
Çok garip hareketler gerçekten...
10 güne kadar her şey ortaya çıkar.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
garip ötesi [emoji846] burasi bist
burda 3 yillik karina islem gören şirket hisselerine yatirim yapmayacaksin
nerde ozsermayesi eksi, batik , banka borclari cirosundan fazla olan sirket var ona yatirim yapacaksin. kazancini katlamis olursun.
bugun ku 2.21 kapanis eski fiyatla 5.80 gibi bir yere tekabül ediyor. hayir burdan tepki gelse ne olur gelmese ne olur.
yarin tavan olsa tavani 2.43 ????!!!! durum o kadar saçma sapan yani
neyse orta vadeli yatirimciyiz [emoji846]"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Bunun için tahmine gerek yok ki
Güler'in A1 Capital'deki oranı %44, bugün 50 milyonda 22 milyon, sermaye arttırılınca 100 milyonda 44 milyon TL payı olacak.
RTA'daki payı %8,41. Tahsisliden sonra %10,5 civarına çıkacak.
RTA'da bir de bağlı ortaklığı ICG Finansal Danışmanlık A.Ş.nin %17,59 payı var.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Sayın Hayek,
Ben borsada gerçek ve uzun rallilerin balinalardan ziyade, gerçek halk hareketi ile olduğuna inananlardanım.
Bu şirketin patronu ve yönetimi maalesef yatırımcı güvenini sıfırladı. O zaman yatırımcıların geri gelmesi için ne lazım? Sürpriz iyi gelişmeler.
GLRYH için söz konusu sürpriz iyi gelişmeler A1 Capital ve RTA'dan gelebilir.
A1 Capital'de bu şansı bulamadık. Kâr tatmin edici bir seviyede de olsa, öyle çok iyi bir seviyede gelmedi.
İkinci şansımız RTA'da. RTA süreç içerisinde pek çok kez öldü denildiği anda inanılmaz sürprizler yapan ve yatırımcıyı yeniden kendine çeken işler yaptı. Burada umut devam ediyor. Ben şahsen sürpriz seviyede yüksek kâr beklentimi koruyorum. Bugün açıklanan rakam bu umudu destekler nitelikte.
Tabii, dediğiniz gibi, burası borsa... Her şey beklenmeli.
Millet kol bacak keserken gövde ve kafaya geliyor.. Bakalım hangi balinanın gövdesi gidecek...
Artık bir tepki vermeli.Ytd.
Yer İmleri