bende diyorum niye işlem olmuyor, meğer ağaların işi gücü varmış bugün,Sinpaş GYO, 'Finans Şehir' ilk etap evlerini ilk kez satışa sundu. Anadolu yakası Ümraniye'de yer alan proje, basına özel yapılan tanıtımına Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Grubu şirketlerinden biri olan Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ve basın mensupları katıldı. Yapılan açıklamada, proje toplamda 2 bin 750 konuttan oluşurken, hemen yanında İstanbul Finans Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Her tip aile seçeneğine uygun 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle iş ve yaşam bölgesinin en büyük merkezi konumundaki bölgede, konut projesinde inşa edilen evlerin teslim tarihleri etap etap yapılacak ve projenin ilk etabı 2018 yılının sonunda, tamamı ise Aralık 2019'da yeni sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
MATRİKS
ama marka değeri "0" nerden anlıyoruz grafiklerden, yapılan işlemlerden, böyle bir günde bile yatırımcı gelmemiş hissene, sen öt dur ahmet ağaTürkiye genelinde yapılan projelerin bölgeye ve şehre önemli katkılarının olduğunu söyleyen Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Büyüklüğe ben fazla katılmıyorum. Önemli olan nitelikli olmasıdır. Yapılan projelerin şehre ve bölgeye nasıl değer kattığı önemlidir. Projelerde apartman ve 10 bin konutta yaparsınız. Bunlar bizim tarzımız değil. Ciddi bir kadromuz var. Sürekli elimizde projelerimiz bulunuyor" ifadelerini kullandı
Trgyo bile % 5 yapmış... bizimki düşerken en önde, çıkarken en sondaHilmi kardeşimizin dediği gibi yarın 80 üstüne atsada, rahatlasak
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz
Beyler bildiğim kadarıyla 2750 konutluk Sinpas Finans Şehir 'in arsası bizim, arsamız Sinpaş Yapı'ya gelir paylaşımı mı verildi ? Bilgisi olan var mı ?
%40 sngyo, %60 simpaş yapının
E5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aldığım bilgilere göre toplantıya katılanların büyük çoğunluğu yabancılara iş yapan kurumların temsilcisiymiş, finans merkezinin dibinde, normal yani, zaten geçen günde yazmıştım, bana dönüş yaptıklarında "yarısı satıldı bile" demişlerdi, telefonda fiyat vermiyorlar, toplantıya gitseydik keşke
Yer İmleri