Sayfa 269/356 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Kap ta var. Vazgeçmezlerse[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Bunlara güven olmaz. Tahtadaki ekibin emri ile hareket ediyorlar...

""""Alarko Carrıer Sanayi Ve Ticaret A.Ş.23.08.2022 18:33İstanbul İli Ümraniye İlçesi Yukarı Dudullu Mahallesinde Bulunan Arsa ve Üzerindeki Taşınmazların Satışı İle İlgili Daha Önce Yapılan Açıklamalar Hakkında Güncelleme.

Şirketimiz aktifinde kayıtlı, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu mahallesinde bulunan, tapunun 70 pafta ve 6432 parselinde kayıtlı, 18.328 m² yüzölçümlü arsası ve üzerindeki taşınmazlarının satışı konusunda bir alıcı ile ön anlaşmaya varıldığı, ancak daha sonra alıcı ile yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu satış işleminin iptali konusunda mutabakata varılarak satış ön anlaşmasının fesh edildiği ve bu konuda potansiyel alıcılar ile görüşmelere devam edildiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.
    Söz konusu arsa ve üzerindeki taşınmazlarının 372.251.300 Türk Lirası bedel ile satışı konusunda yeni bir potansiyel alıcı ile ön anlaşmaya varılmıştır.
    Konuya ilişkin gelişmeler nihai sözleşme imzalanınca ayrıca açıklanacaktır.
    Kamuoyuna duyurulur.

Kaynaklar:*Kamuyu Aydınlatma PlatformuKonular:*Satışlar"""

Alıntı Originally Posted by centil_ist Yazıyı Oku
    syn O sullıvan genel mud konusmasında dudulludakı fab satıp yatırım yapacaklarını soyledı yenı fab. ve tahmını 5 mılyon dolar dedı. dudullu fab kaca satılır sız hakımsınız bu konulara . 5 mılyondan fazla oldugu kesın sanırım kalan paracıklar ne kadar olacak kasa da onu merak ettım . tsk
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2. Dolar kurunu 20 tl desek 18.600.000 dolar yapar genel mudur 5.000.000 dolar yatirim yapacagiz dedi 2023 te kalan para bakalim nereye gidicek. Hadi 8 ini kullansalar gene 10 milyon kasada.

3. Şirket yöneticileri ADAMLIĞINIZI izliyoruz!!!
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Şirketin, hisselerindeki hırsızlardan ne kadar komisyon aldığını çok merak ediyorum!!!!

TV ye çıkıp hisse fiyatı gerçeği yansıtmıyor demekle olmuyor bu işler, adamsan! gereğini yaparsın!!!!

Şirketin medya takip merkezine duyrulur! İlgililere bi zahmet iletiverin, işin iyice moku çıktı...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

4. İçin dişim alcar oldu. Klimadan tiksindim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Adamlığınızı dikkatle izliyoruz!!!
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Şirketin, hisselerindeki hırsızlardan ne kadar komisyon aldığını çok merak ediyorum!!!!

TV ye çıkıp hisse fiyatı gerçeği yansıtmıyor demekle olmuyor bu işler, adamsan! gereğini yaparsın!!!!

Şirketin medya takip merkezine duyrulur! İlgililere bi zahmet iletiverin, işin iyice moku çıktı...

6.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Adamlığınızı dikkatle izliyoruz!!!

sn. chefin selamı var yönetimin paralı k*öpekleri chefi spamlamışlar aldığı cezanın süresi belli değilmiş kendisi bol bol mal topluyorum diyor speğin buradaki paralı köp*klerine duyurulur diyor

7. Buraya bir ay önce gelip iyi kağıt diyenler bir ay sonra tiksiniyor hahahah bitmezler algıyla bir yere varacaklarını sananlar devam edin belki başarırsınız

8. Bende 3 günlük ceza almıştım... 280 e bir daha verseler ne güzel olur biliyon muuu[emoji846][emoji846][emoji846]Şefe selamlar[emoji846]
     Alıntı Originally Posted by Borsa3400 Yazıyı Oku
    sn. chefin selamı var yönetimin paralı k*öpekleri chefi spamlamışlar aldığı cezanın süresi belli değilmiş kendisi bol bol mal topluyorum diyor speğin buradaki paralı köp*klerine duyurulur diyor

Sayfa 269/356 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •