Sayfa 269/682 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Fiili dolasimda 15 milyon lot bulunan hissede 13 milyonluk satis yaparsaniz hissenin fiyatini 20 kurusa dusurursunuz. Boyle %20 ile olmaz o isler. Bu adamin attigi her adim yasa disi ama iste almis reisi arkasina yapacak bir sey yok. Devir onlarin
    bakmak, görmek, yorumlamak farklı bir şey
    imzalık yorum olmuş
    dün elindekileri bitirdi diye cakas atıp bugün yukarı diyenler bi el kaldırsın bakayım
    algıyla kim oynuyor ?
    14 milyonu satmaya kalkarsa 2 ler 1 ler hayal olur
    satılan bir şey yok yok yada ne kadarı satıldı bilemezsiniz...
    yok dibini gördü yok surdan döner, yok 1 lere vb buraya kadar çakılır, diyenlerin %95 içi boş sallamasyon
    kâğıdın akıbetini kestirmek zor
    batacak, çıkacak vb demiyorum patron satarsa herkese geçmiş olsun diyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Sertanın 2.80lik kağıdına 2.50 çok kardeş. İşine gelirse 2.30[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    hiç bir şey göremediğim için kademeli vereceğim. 2.50 sonrası 2.30 olur sertanda mal çokmuş dadaşa bile yeter. o zaten hep alıyor.

3. heryere dip izlenimi veriyo

yazılarım yatırım tavsiyesi içermemektedir .

4.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    hiç bir şey göremediğim için kademeli vereceğim. 2.50 sonrası 2.30 olur sertanda mal çokmuş dadaşa bile yeter. o zaten hep alıyor.
    Sertanın parasını ramazan bitince alemlerde yiyecem

5. Batum Metrocity faz 2 projemizi ziyaret ettik, çalışanlarımıza hayırlı ramazanlar dileklerimizi ilettik Allah yardımcıları olsun.
    Adam bozuntusuna para lazım naaapsın. SOS..

6. Milletim kayiplari ile dalga gecen çakal yığılmış buraya ...arkadaşlar kendi fikriniz ile hareket buraya bakip 3 5 ... lin sozune kanip islem yapmayin ytd dir. Uyaridir

7. Surekli 11 seklinde alim satan yapan iyi aile cocugu kimdir

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Herkez düşeceğini biliyor ama ya çıkarsa umudu var zaten ky ne zaman çıkmaya başlasa kağıttan kağıt yükseliyor. zarardayız kağıttan çıkamıyoruz sinir harbine döndü iş zarar sindirtmeye başladı insanların sabırlarıyla oynuyor. hep aynı terhane bir noktaya çekiyor 2-3 puan üstünde biraz yatay seyir yapıyor olmadı 5 puan üste atıyor kağıtları 5 er 5 er alıyor 50 şer 50 şer satıyor. SPK seyrediyor biz el mahkum seyrediyoruz. sabah 2,61 e çekti 2,75 gösterdi sonra 2,6 yaptı 2,71 sonra 2,56 şimdi 2.59 da algı hep aynı ya yükselirse algısı yaratıyor insanlar zararda mecbur bekliyor. zaten bizde düşenin peşine gidiyoruz çıkan kağıda ky girmiyor.
    kağıdı inşallah çıktığı yere değilde düştüğü yere götürür.

Sayfa 269/682 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •