Sayfa 27/651 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 209 - 216 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

eşleşen miktar. 740 bin / kalan 4.733 bin

2. Önceki çıkış bizi beş gün sevindirdi 40 gün burnumuzdan getirdi şimdi iki gundur yüzümüzü güldürüyor bakalım bu farklı olacak mi

Akılları basına 1 hafta sonra geliyo. Bunların topunu işten atmaları lazım..

4. Birileri diyor yükseliyor ama haber yok diye beni ilgilendiren kısmı yukselsin yukselsin daha çok yukselsin zararimizi çıkaralım haber gelmesede olur umrumda bile olmaz haber yeterki yukselis devam etsin

5. Yeni gelen kap haberinin düzeltmesini bunlar bir hafta sonra yapıyor biz aynı an düzelttik zaten

6.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Olumlu mu olumsuz mu

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kasım başında kapanan forum sayfasına zaman daraldı bu ay çok önemli diye yazmıştım. Artı detay da mevcut. Ben olumlu görüyorum fakat iyi sabır gerektiren bir süreç olacağını da düşünüyorum..ytd.

Alıntı Originally Posted by odasdemir2017 Yazıyı Oku
    Kasım başında kapanan forum sayfasına zaman daraldı bu ay çok önemli diye yazmıştım. Artı detay da mevcut. Ben olumlu görüyorum fakat iyi sabır gerektiren bir süreç olacağını da düşünüyorum..ytd.
    Ben sattığımdan beri bakmıyordum anladım

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Eşleşme ne durumda

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 27/651 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •