Originally Posted by aksaray size para kazandırmaya niyetli olduklarını sanmıyorum Bu ay içinde a grubuna alınacskmış bu olumlu etki eder en azından..
Speğin keyfi yoksa a yada b yese alınsa bişey değişmez
Originally Posted by alpito Bu ay içinde a grubuna alınacskmış bu olumlu etki eder en azından.. Güncel liste var mı?
Originally Posted by Hunter_sipek Speğin keyfi yoksa a yada b yese alınsa bişey değişmez Kent gıda c den b ye geçerken 40 TL'den 220 olmuştu tam 2 yıl oluyor 1 Haziran idi yanılmıyorsam
O değildi de şirketin adresine bakın bir de oradaki sayılara 100. Yıl Bulvarı No:99/90 9.Kat Ostim - Ankara
Originally Posted by Filozof Kent gıda c den b ye geçerken 40 TL'den 220 olmuştu tam 2 yıl oluyor 1 Haziran idi yanılmıyorsam An filozof spekle ortak mı çalışıyorsunuz.kağıdın karı hacmi büyüklüğü zararı nedir onları konuşmadan manipülatif yapmanın amaçlı nedir
Originally Posted by Hunter_sipek An filozof spekle ortak mı çalışıyorsunuz.kağıdın karı hacmi büyüklüğü zararı nedir onları konuşmadan manipülatif yapmanın amaçlı nedir Spekle çalışmak mı?Ben küççük yatırımcıyım hoşuma giden hisseyi incelerim
2.20 kere döner yakında acele etme
Forum Rules
Yer İmleri