Sayfa 27/597 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 209 - 216 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by asyurt Yazıyı Oku
    Akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıdaki kurbağayı görür.
    Akrebin kendisine yanaştığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:
    Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?
    Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.
    Daha neler? Beni sokup öldürürsün!
    Olur mu? der akrep. O zaman ben de suya batar, boğulur, ben de ölürüm.
    Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:
    Hani sokmayacaktın akrep kardeş?
    Akrep cevap verir:
    Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.

Bu hikayeyi biliyorsunuzdur. Biz bu hikayeden bir tık daha üst seviyede hareket ettik. Yani, son yıllarda hayati olmayan, keyfe keder ve getirisi olmayan yatırımların, harcamaların finansmanı için gidip akrepten kendimiz yardım-borç istedik. Sonra da bu olanların kabahatini akrebe yüklüyoruz. Kendimizde hatayı aramak yerine en kolayı olan başkasına suçu yüklemeye devam ettikçe düzülmekten düzelemeyiz…Aynen bu hissenin nasıl bir hisse olduğunu anlayıp değişmesini beklemeye devam etmek gibi…Belki değişecek ama ne zaman. O kadar sabrı olan var mı?
    YTD.
    Sayin asyurt hikaye guzel....ulkemizin dustugu durumda dogru....ama bu durumun sorumlusuda yillardir memleketi yonetenlerindir.... Son yonetici ekipde nemalanirken iyiydi.
    Ama her inisin bir yokusu var..... nedense duz yolu secen cok nadir.
    Duz yolda hem yol alirsin hem halkini refaha adim adim goturursun. Tabi bu surec uzun oldugu icin yonetenler icin cok cazip olmuyor.Popilist hedefler ve kosar gibi yapinca olusan algida nemalanmak cok daha kolaylasiyor.Amac yanliz nemalanmak ve paylasmamak olunca da......ulkemizin durumu ortaya cikiyor.

Simdi borsaya acilmis bir sirketsen sende gereklerini yapacaksin. Zamaninda ortaklarindan yatirimcilarindan aldiklarinla kazandiklarini paylasacaksin. Artik yillar gecmis varliklarini kat kat arttirmissin ama paylasmamak icin
    hala ayak oyunlari....alicengizler pesindesin. Hisse fiyatini baskalamaktan belkide verimli bile calismiyorsun. Ama artik ky by bir yere kadar piyasa seni aforoz edecek. Sen bu piyasada devam edeceksen artik dogrulari yap yada
    koddan cik git . Yatirimcilarini o kadar caresiz ve yanliz biraktinki ....
    kendini dusunmekten....olusan ekonomik krizde batmandan ve kayyumluk olmaninda bizler icin bir kurtulus olabilecegini dusunduruyorsun.
    Piyasayada müdahele yi es gudumlu olarak yapmazsan.....bugune kadar oldugun gibi.... gelecektede bir piyasa cambazinin esaretinde madara olmaya devam edeceksin.
    Baticim 1997 ....Bsoke de halka arz
    $ dolar fiyatlarinda. Bumu ahde vefa.
    Yaziklar olsun diyorum. Bu mu sizin paylasim ruhunuz.. Bumu sizin itibari degeriniz. Vicdanlarinizi biraz sorgulayin gari.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bi sirketime sahip çikayim bi geri alim açıklayayım demek yok sanki cebinden verecek p....venkler

Martılar,bazı leyleklere nasıl sesleniyor acaba.

Leylekler göç ettiler herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Leylekler göç ettiler herhalde.
    Sn Badi, o halde bir dahaki bahara dek yılanla yaşamayı öğrenmeli yönetim. Dolayısıyla da biz.

Alıntı Originally Posted by brasi Yazıyı Oku
    Sn Badi, o halde bir dahaki bahara dek yılanla yaşamayı öğrenmeli yönetim. Dolayısıyla da biz.
    Yapacak bir şey yok. Her hazanın bir baharı vardır ümidiyle yaşayalım.Benim sözüm burada lak lak yapan ukala leyleklere.Yoksa bunca zamandır ben bu seviyeleri çok gördüm.ytd.

7. Altlardan topladık bakalım. Uçacak alın diyenler nerede.2.85(5.75) olacak dediğimde neler demişlerdi.Bu şirkete hala iyi yönetiliyor diyecekler mi bakalım. İsteseler sığ tahtayı bu kadar düşürmezlerdi.Bedelli parasını ne yapacaklar görecez. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Labbro Yazıyı Oku
    Altlardan topladık bakalım. Uçacak alın diyenler nerede.2.85(5.75) olacak dediğimde neler demişlerdi.Bu şirkete hala iyi yönetiliyor diyecekler mi bakalım. İsteseler sığ tahtayı bu kadar düşürmezlerdi.Bedelli parasını ne yapacaklar görecez. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hesap yanlış.225x2.85=6.41 yapar.ama olsun.

Sayfa 27/597 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •