Sayfa 27/910 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 7275 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Bı arada dağıtılacak, ödenebilecek kadar olabilendir. Bu kadar parası var mı ödeyebilsin.
    Napcak ödemek için... bi sürü yatırım harcaması varken bu parayı da ödeyecem diye şirket dahada mı borçlansın.
    Mantıklı geliyor mu size.
    Ha temettü veremez demiyorum, bu kadarını veremez diyorum.
    Bu kağıt milyon lotlar uçuşurken bugün tavan olmalıydı diyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın İBİLOĞLU, kusura bakmayın tcell hakkinda cok fazla bilgim yok. Ama anlasmazliklardan dolayı uzun süredir temettü veremediğini biliyorum. Temettü demek kardan hisse sahiplerine nakit dağıtmak demek degilmidir. Benim anladigim gecmiste dagitamadigi temettuleri simdi tek seferde verecek. Yani zaten kasada degil mi bu para. Neden borclansin.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kasa da değil arkadaşım. Bilançoda özvarlıklar içerisinde yer alır. Elde edilen kar karşılığı bilançoda aktif varlıklar içerisinde çeşitli kalemlerde yer alır. Yapılan yatırımlardan dolayı borç yükü çok.
    Piyasa bugün bence buna inanmadığını gösterdi kanımca.
    Bakalım yarın gk ne diyecek, daha da önemlisi piyasa ne cevap verecek.
    Ben şahsen inanmıyorum.
    1 dese amenna ama 3 e çüş derim.
    Kağıtta olanlar için umarım diledikleri gibi olur.
    Yarın 4 gözle takipte olacağım.
    Ben tamamen bugünkü davranışını analiz etmeye çalışıyorum.
    Yarın kar dağıtım kararı onaylanırsa tahtanın önü açılır. Hızlı bir şekilde 6,5 usd hedef olur.

@İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

3. @ibioğlu,

yanılmıyorsam bilançoda geçen yılın aynı dönemine göre üç kat fazla oranda nakit ve nakit benzeri varlıklar kalemi var.
    1,250 oranında satış amacıyla elde duran varlık var,
    maddi duran varlıklar aynı çeyreğe göre 7 den 8 e çıkmış,
    özkaynakları aynı çeyreğe göre 14,8 den 16,5 e çıkmış,
    kardan ayrılan kısıtlanmış yedekler var 1200
    geçmiş yıllar karını 11,2 den 12,7 ye çıkarmış,
    bu görünenler bence iyi rakamlar, borçlar da artmış ama elde duran da epey var, bu şartlarda temettüyü rahatlıkla verir diye düşünüyorum.
    benim kafama takılan, endeks artarken bu haberi genel kuruldan bir hafta önce falan açıklayıp hissenin iyice fiyatlanmasını neden sağlamadılar?
    seans biterken haber geç, ertesi gün gk onaylasın, hisseye fiyatlanacak zaman kalmamış gibi. temettüyü belki 10 gün sonra veririz derlerse o arada artış olabilir.

hatam yanlışım varsa mesajlayın, sevinirim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eğitim amaçlı kendi kişisel görüşlerime dayanmaktadır. katılmadığınız görüşüm olursa yapıcı bir dille gelen her tür eleştiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.

4. Bilemiyorum bsayfam,
    Kafa karıştıran işler tüm bu yazdıklarımız.
    Temettü vereceksen 150 milyon lotu satma kararı niye verdi diğer ortak.
    Ogünden sonra 50 60 bin lot olan kademeler 200 300 bin lotlara çıktı.
    12 aralıktı yanlış hatırlamıyorsam takaslarda 150 milyon lot artış olmuştu. Yani satılan mal o tarihte kote edilmişti.
    Yatırımcı ilişkilerini arayıp sormuştum bu mal nerden geldi niye kote edildi diye, bana satmak için olduğu söylenmedi teminat göstermek için diğer ortak kote ettirmiş olabilir dedilerdi. Vesselam. Sadece garip buluyorum tüm bunları.
    Primlenmesine fırsat verilmediği için bugün tavana kitlemeliydi diyorum ama 80 milyon lot işlem ama sonuç ortada altı üstü ilk 5 2 milyon artı tüm işlemler 13 milyon lot artı neti oldu.
    Bilançosu elbette güçlü, temettüyü karşılayacak güce tabii ki sahip ama ben inanamıyorum.

@İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

5. KAP a haber gönderipte onaylanmaz ise bu tamamiyle manipülasyona girer.

6. eşleşme 12,05 şimdilik ve 323 bin lot

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    hadi bakalım şu gap kapansın hele...12.20 'ler önemli
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 27/910 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •