Şimdi sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum,
Çok basit bir soru sorayım : Bunu çokça da sormuşumdur. Tire Mondi bu haliyle sizin olsa kaça satarsınız? Sizce değeri ne olur?
Basit hesap yapalım : Adamlar %50'den fazla hissesi için yanılmıyorsam 106 Milyon USD ödediler. Bu zamana kadar da modernizasyon yapıldı ve sektörün lider firmalarından biridir. Şimdi şirketin %100 değeri 70 Milyon USD civarındadır. Kar eden bir yapıya bürünen yaklaşık 1000 kişiyi istihdam sağlayan bir şirket oldu Tire Mondi. Cirosu Milyar lirayı aşmış ve hedefi 1,5 - 2 Milyar liralara gidiyor. 2018 karı dolar bazında neredeyse 15 Milyon USD. Bu rakamlar çok değerli ve umut verici.
Sürdürebilir kar : Bunu çok yakında 2019 1. çeyrekte görürüz.
Yeni Hal Yasası : Şu an meclis gündeminde
Böyle bir şirketi başlangıçtan oluşturmaya kalkarsanız cebinizden çıkacak para inanın 500 Milyon USD olur.
Madem karlı değil ve yatırım riskli Tire Mondi %80 kısmına neden sahip olmuş?
Halka açık kısımda olanların büyük kısmının ellerinde olmadığının bir garantisi var mı?
Burada bazı yazılar var. Sürekli umutsuzluk ve satış yaptırmaya yönelik. Neden?
Borsa umut işidir %100-200-500 hayal etmezsen gidip bankaya vadeli mevduata yatırım yapmak lazım. Bana uygun değil!!!
İlla da %200-500 artacakta değil...Bu benim motivasyon aracım. Örnekler verdim. AYEN,IZOCM ALKA,MEDYA Holding, ENKA ben bu kağıtlara yatırım yaptım ve %100'den fazla kazançlar elde ettim. Bu sefer neden olmasın?
Süre daraldıkça baskı artacak, çeyrek sonucunda tatmin edici kar gelirse işler tersine döner ve satış kademesinde alacak lot kimse bulamaz. Taabii ki tersi de mümkün...Burası borsa nihayetinde...Kar ve Zarar Kardeştir. Benden yana helal olsun...
Şişman Kadın 3 TL'de sahneye çıkar. Sonrasında kendimize başka bir motta buluruz şimdiden tüketmeyelim....
Katolik Nikahlı Entrika
Yer İmleri